Palvelut

Emsecin palvelut koostuvat ammattimaiseen käyttöön tarkoitetuista, laadukkaista kameravalvontajärjestelmistä ja kiinteistöjen sisäverkkojen asiantuntijapalveluista.  

Tavoitteenamme on tyytyväinen asiakas. Kerro meille mitkä ovat tavoitteesi kameravalvontajärjestelmän suhteen, me autamme sinua ratkaisemaan sen.  Palvelemme myös kiinteistöjä sisäverkkoihin ja teletiloihin liittyvällä palvelukonseptilla. 

PALVELUMME YRITYKSILLE JA ORGANISAATIOILLE

 

Emsecin palvelut skaalautuvat pienestä taloyhtiöstä suuryrityksen tarpesiin

 

Emsecin palvelut ovat joustavia ja ne voidaan skaalata asiakkaan tarpeen mukaan.

1. Palvelemme isoja yrityksiä, jotka toimivat monilla eri paikkakunnilla ja joilla on tarve etävalvontaan, mobiilikäyttöön sekä pilvipalveluun.

2. Järjestelmämme ovat monessa teollisuus- ja kriittisen infran yrityksessä aluevalvonnan ohella myös tukemassa varsinaista tuotantoprosessia. Videoanalytiikka ja erikoiskamerat ja -laitteet tehostavat prosessien valvontaa.

3. Asiakkainamme on paljon myös kiinteistöjen omistajia, joille toimivat sisäverkot ja helppokäyttöinen kameravalvontaratkaisu ovat tärkeitä.

 

Asiakkaamme kertovat

vattenfall_logo-768x137
Olemme erittäin tyytyväisiä etävalvomosta käytettävään reaaliaikaiseen kameraratkaisuun, joka tehostaa prosessien valvontaa. Mobiilikäytössä kameravalvonta on ollut hyödyllinen muun muassa vesistön tarkkailussa.
Kunnossapitopäällikkö
Fortum_logo_svg_-1024x242
Uudistettu järjestelmä on auttanut meitä parantamaan asiakastyytyväisyyttä. Loppuasiakkaalle tarjottava suora kuvayhteys tuotantoprosessiin lähettää myönteisen signaalin - pidämme lupauksemme ja olemme täysin läpinäkyviä.
Timo Kapulainen
Maintenance Supervisor

Haluatko keskustella lisää?

Varaa aika maksuttomaan ja sitoumuksettomaan esittelyyn. Käymme läpi yrityksesi nykytilanteen ja tarpeet, ja autamme sinua saavuttamaan tarpeesi, olkoon se saada aikaan laadukkaampaa valvontakuvaa, ketterämpää valvontaa etäkäytön ja mobiiliyhteyksien avulla tai tehostaa työtä videoanalytiikan avulla.

Varaa aika asiantuntijan kalenterista