Ratkaisut kriittiseen infraan 

Turvakamerat alue- ja prosessivalvontaan 

 

Varaa aika asiantuntijalle

Turvaa kriittisen infran prosessit valvontakameroilla

Tehokkaalla aluevalvonnalla varmistetaan, että ihmiset ja ajoneuvot noudattavat laitosalueilla ja tuotannossa turvaohjeistuksia. Valvontakameroista voidaan tehdä tehokkaampia lisäämällä niihin videoanalytiikkaa, joka tunnistaa ihmisiä ja ajoneuvoja ja varoittaa vaarasta esimerkiksi valomerkein, kuulutuksin tai varoitusäänillä. Lisäksi järjestelmän kykyä huomata asioita voidaan tehostaa esimerkiksi tutkalla tai lämpökameralla.

Aluevalvonnan lisäksi kameravalvonta tarjoaa korvaamattomia näkymiä sellaisiin paikkoihin, joihin ihmisen on mahdotonta mennä. 

Emsec suunnittelee ja toteuttaa laadukkaita kameravalvontajärjestelmiä kriittisen infran asiakkaille kaikenlaisiin kohteisiin energian tuotannosta sähkönjakeluun.

Videoanalytiikalla voidaan automatisoida ja digitalisoida valvontatoimenpiteitä, kuten esimerkiksi poikkeamien havainnointia. Lisäksi manuaalista työtä voidaan vähentää esimerkiksi ajoneuvojen rekisterikilpien tai kuljetuskonttien tunnistenumeroita lukemalla.

Me huolehdimme siitä, että kohteen valvontajärjestelmä pysyy kunnossa ja yhteydet toimivat.

Nykyaikainen kamerajärjestelmä tukee myös liikkuvaa työskentelyä mobiilisovelluksen avulla. Voit liittää älypuhelimesi kameran osaksi järjestelmää ja lähettää sen kuvaa kentältä valvomoon tai toiselle käyttäjälle.

SMARTprotection

 

 

Reagoi heti - Älä huomenna!

Passiivinen kameravalvonta ei aina riitä ehkäisemään ei-toivottuja tekoja ja tapahtumia. Entä jos voisit kameravalvontatallenteen tutkimisen sijaan toimia proaktiivisesti?

Ennakointi ja ennaltaehkäisy kun on tehokkaampaa ja halvempaa, kuin vahinkojen korjaaminen.

Katso webinaari heti ja saat tietoa miten kameravalvontajärjestelmästäsi voi saada tehokkaamman. 

Ilmoittaudu mukaan

Reagoi heti -webinaari

Turvaa ja tehosta laitosalueen toimintaa valvontakameroilla ja videoanalytiikalla

 

Emsecin kriittisen infran kameravalvontapalvelu pähkinänkuoressa

  • Suunnittelemme ratkaisun, joka auttaa turvaamaan järjestelmiesi toiminnan ja valvomaan laitosaluetta tehokkaasti.
  • Vastaamme ylläpidosta puolestasi ja valvomme kameravalvontajärjestelmän toimivuutta etänä, jotta sinä voit keskittyä ydinliiketoimintaasi.
  • Käytämme ainoastaan laadukkaita, ammattikäyttöön tarkoitettuja kameroita, joilla on pitkä elinkaari.
  • Edustamme markkinoiden johtavaa kameravalvontaohjelmistoa, Milestone Xprotectia, jossa on erittäin korkea tietoturvataso ja vikasietoisuus.
  • Asiantuntijoillamme on Milestone XProtect -sertifikaatit kameravalvonnan suunnitteluun, toteutukseen ja ylläpitoon. Sertifikaatteja ovat muun muassa Milestone Certified Design Engineer (MCDE), Milestone Certified Integration Technician (MCIT) ja Milestone Certified Integration Engineer (MCIE).
field_maintanance_small

Miten tehostat työtä ja parannat työturvallisuutta helposti?

Tiesitkö, että valvontakamerat voi valjastaa prosessien tehostamiseen laitosalueilla? Samat teknologiat auttavat parantamaan turvallisuutta ja tehostamaan työtä niin teollisuudessa kuin kriittisen infran kohteissakin.

Tässä webinaarissa kerromme älykkäistä kameroista ja videoanalytiikasta, jotka tehokkaasti tekevät työtä, johon on aiemmin vaadittu ihmisen työpanosta ja päättelykyky. 

Katso webinaari heti!

Katso webinaari

Webinaari - älykäs prosessivalvonta 640x450

Tehosta kykyäsi havaita

Bosch lämpökamera

Lämpökamera

Näkee vaikka sumussa

Lämpökameraa eivät haittaa huonotkaan sääolosuhteet, sillä se ei tarvitse valoa kohteen havaitsemiseen kuten optiset kamerat. Se on myös hyvin käyttökelpoinen prosessien valvonnassa, jossa laitteiden tai materiaalien ylikuumenemista tai lämpötilaa ylipäätään halutaan valvoa tehokkaasti.

Axis tutka

Tutka

Havaitsee tarkan sijainnin

Tutkassa on sisäänrakennettuna älykäs analytiikka, joka hyödyntää kone- ja syväoppimista. Tutka havaitsee kohteen sijainnin tarkasti, luokittelee ja seuraa ihmisiä tai ajoneuvoja. Tutka ei juurikaan tee vääriä hälytyksiä, joten se säästää turvallisuushenkilöstökustannuksia.

Puettava kamera

Puettava kamera

Valvontakuva kentältä

Laitosalueella puettava kamera välittää kuvan valvomoon, jos vaikkapa työntekijä lähtee tarkastamaan tilannetta kauemmaksi paikan päälle. Poliisien käyttöönottamat puettavat kamerat soveltuvat erinomaisesti myös muihinkin kenttäolosuhteiden valvontatilanteisiin.

Axis modulaarinen kamera

Modulaarinen kamera

Mahtuu ahtaisiin paikkoihin

Kriittisen infran prosesseissa voi olla koneita ja laitteita, joiden toimintaa olisi hyödyllistä nähdä yksityiskohtaisemmin, jotta yllättäviltä huoltotarpeilta vältytään. Paikat ovat yleensä ahtaita ja niihin ei voida mennä koneiden käydessä. Modulaarisen kameran voi asentaa vaikkapa laitteen tai koneen sisälle tarkkailemaan toimintaa.

drone

Drone

Valvontakuvaa ilmasta

Dronet soveltuvat erinomaisesti laajojen alueiden tarkkailuun ja niihin voidaan myös yhdistää videoanalytiikkaa kohteiden luokittelemiseksi. Dronet lentävät hetkessä paikkoihin, joihin ihmisen on vaikea päästä ja ne voivat lähettää valvontakuvaa suoraan valvontajärjestelmään.


3 SYYTÄ VALITA EMSEC-KAMERAVALVONTA

Helppokäyttöinen pilvipalvelu

Järjestelmän etäkäyttö on yksinkertaista selaimella tai mobiiliapplikaatiolla.

Toimiva ja huoleton

Emsec valvoo laitteiston teknistä toimivuutta ja ylläpitää järjestelmää.

Tietoturvallinen

Järjestelmässä on erittäin korkea tietoturva ja GDPR EU -direktiivin mukainen tietosuoja.

EMCARE-YLLÄPITOPALVELUN MODUULIT

Service Desk

Service Desk -asiakaspalvelumme palvelee sopimusasiakkaitamme arkisin klo 8.00 - 16.00. Palvelunhallintaamme sisältyy sopimusasiakkaille myös itsepalveluportaali, jonka avulla voi hallinnoida omia palvelupyyntöjä.

Upkeep - ylläpito

Sertifioidut asiantuntijamme huolehtivat ja ylläpitävät kameravalvontajärjestelmän toimintakuntoa säännöllisesti. Ylläpitoon sisältyy muun muassa ohjelmistojen ja kriittisten päivitysten ajantasalla pito.

Fix - vianhallinta

Laitevikojen etänä suoritettava vianrajaus ja -korjaus ja tarvittaessa eskalointi kenttähuoltoon paikanpäällä vaadittavaa viankorjausta varten. Vianhallintaan sisältyy sovittavat palvelutasot ja -vasteet (SLA).

Detect - tekninen valvonta

Tekninen etävalvontamme valvoo reaaliajassa kohteissa olevien tietoverkkojen, tietoturvan ja järjestelmien teknistä toimivuutta ja kuntoa. Havaitut laiteviat eskaloidaan sovitun prosessin mukaisesti vianhallintaan.

Laitehallinta (Asset management)

Laitehallinnan tarkoituksena on pitää ajan tasalla järjestelmän eri komponenttien teknisiä tietoja ja huolehtia kokonaisuuden elinkaaresta.

Protection - tietoturva

Valvontakamerat ovat yleinen tietomurtojen kohde. Kameravalvonta muodostaa kriittisen tietorekisterin. Myös yleinen EU-direktiivi (GDPR) velvoittaa yrityksiä ja yhteisöjä huolehtimaan tietoturvasta. 

EMCARE-LISÄPALVELUT

Radar - Tunnista tietoturva-aukot

Radar on haavoittuvuuksien hallintaratkaisu, jonka avulla uhkaavat haavoittuvuudet on helpompi tunnistaa ja korjata. Pienennä kyberhyökkäysten riskiä ja varmista vaatimustenmukaisuus etukäteen.

Visuaalinen kuvantarkistus

Tekninen automaattivalvonta ei aina huomaa kaikkia vikoja, joten optiona on mahdollista sopia asiantuntijamme tekemä kuvanlaadun tarkistuksen sovituin määrävälein.

Kausihuolto

Määrävälein tehtävä kausihuolto asiakkaan tiloissa varmistaa, että valvontakameroiden optiikat ja suojakuvut pysyvät puhtaina, jotta saat laadukasta valvontakuvaa.


Haluatko keskustella asiantuntijamme kanssa?

 

ASIAKKAAMME KERTOVAT

vattenfall_logo-300x54
Olemme erittäin tyytyväisiä etävalvomosta käytettävään reaaliaikaiseen kameraratkaisuun, joka tehostaa prosessien valvontaa. Mobiilikäytössä kameravalvonta on ollut hyödyllinen muun muassa vesistön tarkkailussa.
Kunnossapitopäällikkö
Vattenfall Oy
Fortum_logo.svg
Uudistettu kameravalvontajärjestelmä on auttanut meitä parantamaan asiakastyytyväisyyttä. Loppuasiakkaalle tarjottava suora kuvayhteys tuotantoprosessiin lähettää myönteisen signaalin - pidämme lupauksemme ja olemme täysin läpinäkyviä.
Timo Kapulainen, Maintenance Supervisor
Fortum WS
vaylavirasto
Liikenteen laskennassa saatiin tarkempia tuloksia videoanalytiikalla, kuin muilla aiemmin käytetyillä teknologioilla.
Erkki Pakarinen, Tarkastaja
Väylävirasto