Kamera-
pilvipalvelu

Tietoturvallinen, helppokäyttöinen ja skaalautuva ratkaisu

 

 

 

 

 

 

 

Milestone Clients

 

Kameravalvontapilvipalvelu

Emsecin kameravalvontapalvelu on pilvipalveluun perustuva helppokäyttöinen ja joustava ratkaisu kaikenkokoisten yritysten ja kiinteistöjen valvontatarpeisiin. 

Oli tarve vain yhdelle tai suurelle määrälle valvontakameroita, pilvipalvelu taipuu tarpeen mukaan. Kriittiset tiedot ovat tallessa ja turvassa pilvipalvelussa, eivätkä paikallisen laitteen varassa, kuten perinteisessä ratkaisussa. 

Haluatko esittelyn palvelusta? Varaa aika suoraan asiantuntijamme kalenterista.

Varaa esittely

Emsec kamerapilvipalvelu
 

5 syytä valita pilvipalvelu

Perinteinen kameravalvonta toimii valvottavassa kohteessa paikallisessa järjestelmässä. Pilvipalvelun hyödyt verrattuna perinteiseen valvontakameraratkaisuun ovat lyömättömät. Seuraavassa viisi keskeistä syytä valita pilvipalvelu. 

Helppokäyttöinen

Näet kaikki eri paikoissa sijaitsevat kohteesi yhdellä käyttöliittymällä. Voit käyttää palvelua myös älypuhelimellasi.

Tiedot tallessa

Kaikki kriittinen data on pilvipalvelussa tallessa varmistetussa ympäristössä.

Tarpeen mukainen

Pilviratkaisu joustaa ja skaalautuu tarpeesi mukaan, yhdestä vaikka satoihin kameroihin.

Tietoturvallinen

Turvallisuuskriittinen videomateriaali liikkuu suljetussa turvaverkossa, ei julkisessa internetissä. Pilvipalvelu hyödyntää markkinoiden johtavia
tietoturvatekniikoita (GDPR sertifioitu).

Ylläpidetty puolestasi

Voit keskittyä palvelun käyttämiseen, me
huolehdimme, että konepellin alla ohjelmistot ovat ajan tasalla ja kaikki toimii kuten pitää.

 

Pilviratkaisun toimintaperiaate

Pilvipalvelussa hyödynnetään keskitettyä periaatetta, jossa kokonaisuutta hallitaan yhdestä paikasta turvallisessa ja varmennetussa konesaliympäristössä. Yhdellä kirjautumisella voit hallinnoida useita valvottavia kohteita. 

Emsecin kamerapilvipalvelua voi käyttää niin tietokoneen työasemaohjelmistolla, nettiselaimella, kuin mobiiliapplikaatiolla.

Vaativaan valvomokäyttöön pilvipalvelumme tukee Smart Wall -videoseinän hallintaliittymää. Pilvipalvelussamme onkin kiinni kiinteillä turvayhteyksillä suurimpien vartiointiliikkeiden hälytyskeskukset, joten kuvavalvonta onnistuu tarvittaessa myös suoraan vartiontiliikkeelle.

Cloud Service
 

Konesali

Pilvipalvelumme tuotetaan ammattilaistason konesaliympäristössä, joka täyttää tärkeille tiloille asetetut turvallisuuskritterit. Konesali sijaitsee turvallisesti Suomessa, joten voit olla huoleti datasi pysymisestä Euroopan talousalueella ja tiedon luotettavasta käsittelystä. Konesali on sertifioitu ISO 27001 tietoturvallisuuden hallintajärjestelmän ja ISO 22301 jatkuvuuden hallintajärjestelmän mukaisesti. 

Pilvipalvelu tuotetaan jatkuvasti kahdennetussa ja varmennetussa ympäristössä, josta on suorat runkoyhteydet teleoperaattorin turvaverkkoon.

datacenter
 

Haluatko keskustella tarkemmin asiantuntijamme kanssa, varaa aika!