Videoanalytiikka

Älykkäät videot tehostavat valvontaa ja prosesseja

Tehokkaampi valvonta

Älykkäät kamerat mahdollistavat tehokkaamman valvonnan ja riskitilanteiden ennakoinnin lähes missä tahansa ympäristössä voimalaitoksesta kauppakeskukseen. Modernit kamerat osaavat analysoida kuvaa ja tietojen perusteella on mahdollista tehdä nopeasti tapahtumien tutkimista helpottavia hakuja. 

Valvontakameraan tai -järjestelmään voidaan myös ohjelmoida automatisoituja hälytyksiä erilaisista tapahtumista ja poikkeamista. Järjestelmät toimivat yhtä tehokkaasti myös pimeässä ja hankalissa sääolosuhteissa.

Analytiikkaratkaisut ovat mahdollista toteuttaa hyödyntäen olemassa olevia valvontakameroita. Ota yhteyttä asiantuntijaamme, niin kerromme miten päivittää nykyinen järjestelmä.

Webinaari: älykäs prosessivalvonta
 

Videoanalytiikan hyödyntäminen

Voit tehostaa toimintaympäristöä ja parantaa turvallisuutta muun muassa alla olevilla keinoilla. Mikäli et löydä tarpeeseen sopivaa ratkaisua tästä ota yhteyttä asiantuntijamme, niin yritämme löytää sinulle parhaan ratkaisun.

 

 

Koronan estäminen ja työturvallisuus

Älykästä videoanalytiikkaa voidaan hyödyntää myös koronarajoitusten tarkkailussa tai muissa työturvallisuuden tarpeissa. Automatisointi säästää työaikaa ja tehostaa valvontaa. 

facemask_recognition

 

Videoanalytiikka on tehokas apuväline 

Seuraa liikenne- ja henkilövirtoja reaaliajassa ja saat tilastotietoa päätöksenteon tueksi

Lue lisää Liikennevirasto-referenssistämme

 

Hyödynnä videoanalytiikan havaitsemaan ja keräämää dataa osana liiketoimintaasi

Haluatko seurata asiakas- ja ajoneuvovirtoja tai seurata tilojen käyttöastetta? Onko tarpeesi on tehostaa tuotantoa tai löytää niistä pullonkauloja?

Tutustu palveluun

BI_small

Sertifikaatit ja pätevyydet

 

premier-badge AT_sertifikaatti TU asiantuntijasertifikaatti (Turvaurakointi) Finnish Cyber Security Certificate Suomen vahvimmat_AA_Emsec_Oy FI ISO 9001 FI ISO 14001 Luotettava kumppani

Haluatko lisätietoja tästä palvelusta? 

Varaa itsellesi sopiva aika asiantuntijamme kalenterista. Kerro tarpeestasi ja asiantuntijamme neuvoo sinua.

Tapaaminen on maksuton ja sitoumukseton.