- Case Study -

Prosessien videovalvonta lisäsi avoimuutta 

Fortum Waste Solutions Oy avasi asiakkailleen näkymän prosesseihin ja se paransi asiakastyytyväisyyttä.  

tuotantolaitos_riihimaki

 

Ongelmajätteen käsittely vaatii erityistä tarkkaavaisuutta työntekijöiden turvallisuuden takaamiseksi ja onnettomuuksien välttämiseksi. Videovalvontajärjestelmän avoimuus paransi myös asiakastyytyväisyyttä.

Haaste

Fortum Waste Solutions Oy:n aiempi prosessien videovalvontajärjestelmä oli analoginen, sitä ei ollut verkotettu, eikä se enää palvellut nykyisiä tarpeita. Yrityksellä on useita eri kohteita eri puolilla Suomea. Työturvallisuus on todella tärkeää laitosalueilla, joissa käsitellään vaarallisia aineita.

Ratkaisu

Emsec suunnitteli ja toteutti keskitetysti hallittavan järjestelmän käyttäen laadukasta Milestone XProtect Corporate -alustaa. Nyt Fortum Waste Solutions Oy:llä on keskitetysti hallittava videovalvontajärjestelmä, jossa on yli 100 kameraa useissa kohteissa. Järjestelmän vakautta on parannettu Failover-toiminnoin varustetulla palvelinalustalla.

Emsec Oy hoitaa koko Fortum Waste Solutionsin kameravalvontajärjestelmän ylläpidon, joten asiakasyritys voi keskittyä ydinliiketoimintaansa. 

Asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä parannuksesta. Videokuvan tarjoaminen laitokselle antaa erittäin myönteisen signaalin asiakkaillemme, että pidämme lupauksemme ja olemme täysin läpinäkyviä, sanoo Fortum Waste Solutions Oy:n kunnossapitopäällikkö Timo Kapulainen.
Timo Kapulainen
Timo Kapulainen, kunnossapitopäällikkö
Fortum Waste Solutions Oy
Fortum_logo.svg

KESKEISET HYÖDYT ASIAKKALLE

Keskitetty hallinta

 

Ratkaisu on vikasietoinen

Järjestelmä on laajennettavissa

Reaaliaikainen näkymä loppuasiakkaille

 

Asiakas voi keskittyä ydinliiketoiminaansa

Lisää henkilöstön turvallisuutta

TUTUSTU MUIHIN REFERENSSEIHIMME

vattenfall_logo-1
Etäkameravalvontaratkaisu tehostaa huomattavasti vesivoimalaitoksen prosessien valvontaa reaaliaikaisella kuvayhteydellä. Seuraan mobiilissa myös vesistön tilaa.
Kunnossapitopäällikkö
Vattenfall Oy
vaylavirasto
Uuden kamera-analytiikkatekniikan tulokset ovat hyviä erityisesti ajoneuvojen luokittelussa liikenteen laskentaa kehittäneessä hankkeessamme.
Erkki Pakarinen, Tarkastaja
Väylävirasto

HALUATKO KESKUSTELLA ASIANTUNTIJAMME KANSSA? VARAA AIKA KALENTERISTA.