Valvontakamerat teollisuudelle  

Pilvipohjainen ratkaisu prosessi- ja aluevalvontaan sekä työturvallisuuteen 

 

Varaa aika asiantuntijalle

Älykäs valvontakamera

Emsec tarjoaa korkealuokkaista prosessien ja laitosalueiden kameravalvontaa vaativiin teollisuusympäristöihin. 

Valvontakamerat voivat olla tuotannolle kriittisen tärkeitä osia, koska niiden avulla voidaan nähdä paikkoihin, joihin ihmisen on mahdotonta mennä. Kameroiden avulla voidaan myös etävalvoa miehittämättömiä laitoksia.

Me huolehdimme siitä, että valvontajärjestelmä pysyy kunnossa ja yhteydet toimivat. 

industrial_camera

 

 

Eikö passiivinen kameravalvonta ole enää riittävän tehokas yrityksesi tarpeisiin? 

Miksi tyytyä katsomaan tallennetta, jos voit estää ei-toivotut tapahtumat?

Katso webinaarimme Reagoi heti - Älä huomenna! ja saat käytännönläheisiä vinkkejä miten tehostat tuotantoa ja valvontaa kehittämällä kameravalvontajärjestelmääsi.

 

Katso webinaari tästä

Reagoi heti - älä huomenna webinaari
 

Kameravalvontajärjestelmän elinkaaripäivitysTeknologian kehittyessä kameravalvontaan on tullut runsaasti uudenlaisia mahdollisuuksia monipuolistaa ja tehostaa valvontaa.

Nykyaikainen prosessikamerajärjestelmä tukee myös liikkuvaa työskentelyä mobiilisovelluksen avulla. Voit liittää älypuhelimesi kameran osaksi järjestelmää ja lähettää sen kuvaa kentältä valvomoon tai toiselle käyttäjälle.

Videoanalytiikalla voidaan automatisoida ja digitalisoida valvontatoimenpiteitä, kuten esimerkiksi poikkeamien havainnointia.

Kameravalvonta-asiantuntijamme kokosi oppaan asioista, joita kannattaa huomioida kameravalvontajärjestelmän hankintavaiheessa. Ammattilaisen vinkeillä onnistut paremmin ja saat aikaan kustannustehokkaasti toimivan järjestelmän.

opas-kameravalvonnan-hankintavinkit_crop

Turvaa ja tehosta laitosalueen toimintaa kameravalvonnalla ja videoanalytiikalla

 

Emsecin teollisuuden kameravalvontapalvelu pähkinänkuoressa

  • Suunnittelemme ratkaisun, joka auttaa turvaamaan kriittisten järjestelmiesi toiminnan sekä huolehtii aluevalvonnasta kustannustehokkaasti.
  • Vastaamme ylläpidosta puolestasi ja valvomme kameravalvontajärjestelmän toimivuutta etänä, jotta sinä voit keskittyä ydinliiketoimintaasi.
  • Käytämme ainoastaan laadukkaita, ammattikäyttöön tarkoitettuja valvontakameroita, kuten Bosch, Axis Communications ja Hikvision, joilla on pitkä elinkaari ja joiden toiminnan tunnemme hyvin.
  • Edustamme markkinoiden johtavaa valvontaohjelmistoa Milestone XProtectia, jossa on erittäin korkea tietoturvataso ja vikasietoisuus. Emsec on Milestonen kumppaniohjelman parhaimmalla Premier Partner -tasolla.
  • Asiantuntijoillamme on Milestone XProtect -sertifikaatit kameravalvonnan suunnitteluun, toteutukseen ja ylläpitoon. Sertifikaatteja ovat muun muassa Milestone Certified Design Engineer (MCDE), Milestone Certified Integration Technician (MCIT) ja Milestone Certified Integration Engineer (MCIE).
teollisuuden kameravalvonta
Kartoituskäynti pääkaupunkiseudulla
 

Case Rudus - kameravalvonnan uudistus

Ruduksen aiempi kameravalvontajärjestelmä oli vanhentunut, eikä enää vastannut vaatimuksia. Tuotantopäällikkö Petteri Karlsson Rudus Oy:ltä kertoo, että heillä oli tarvetta saada laaja kuva prosessien etenemisestä, siirtyä laadukkaaseen VMS-järjestelmään ja siirtää kameravalvonta myös erilliseen verkkoon.

Katso videosta miten Rudus on hyötynyt valvontakamerajärjestelmien uudistamisesta ja Emsecin osaamisesta.

rudus

3 SYYTÄ VALITA EMSEC-KAMERAVALVONTA

Helppokäyttöinen pilvipalvelu

Järjestelmän etäkäyttö on yksinkertaista selaimella tai mobiiliapplikaatiolla.

Toimiva ja huoleton

Emsec valvoo laitteiston teknistä toimivuutta ja ylläpitää järjestelmää.

Tietoturvallinen

Järjestelmässä on erittäin korkea tietoturva ja GDPR EU -direktiivin mukainen tietosuoja.

EMCARE-YLLÄPITOPALVELUN MODUULIT

Service Desk

Service Desk -asiakaspalvelumme palvelee sopimusasiakkaitamme arkisin klo 8.00 - 16.00. Palvelunhallintaamme sisältyy sopimusasiakkaille myös itsepalveluportaali, jonka avulla voi hallinnoida omia palvelupyyntöjä.

Upkeep - ylläpito

Sertifioidut asiantuntijamme huolehtivat ja ylläpitävät kameravalvontajärjestelmän toimintakuntoa säännöllisesti. Ylläpitoon sisältyy muun muassa ohjelmistojen ja kriittisten päivitysten ajantasalla pito.

Fix - vianhallinta

Laitevikojen etänä suoritettava vianrajaus ja -korjaus ja tarvittaessa eskalointi kenttähuoltoon paikanpäällä vaadittavaa viankorjausta varten. Vianhallintaan sisältyy sovittavat palvelutasot ja -vasteet (SLA).

Detect - tekninen valvonta

Tekninen etävalvontamme valvoo reaaliajassa kohteissa olevien tietoverkkojen, tietoturvan ja järjestelmien teknistä toimivuutta ja kuntoa. Havaitut laiteviat eskaloidaan sovitun prosessin mukaisesti vianhallintaan.

Laitehallinta (Asset management)

Oleellinen osa ylläpitoa on pitää ajantasalla järjestelmän eri komponenttien teknisiä tietoja ja huolehtia kokonaisuuden elinkaaresta.

Protection - tietoturva

Valvontakamerat ovat yleinen tietomurtojen kohde. Kameravalvonta muodostaa kriittisen tietorekisterin. Myös yleinen EU-direktiivi (GDPR) velvoittaa yrityksiä ja yhteisöjä huolehtimaan tietoturvasta. 

EMCARE-LISÄPALVELUT

Radar - Tunnista tietoturva-aukot

Fanny pack ramps unicorn DIY cardigan, cronut marfa retro. Ennui mlkshk four loko scenester helvetica small batch.

Visuaalinen kuvantarkistus

Tekninen automaattivalvonta ei välttämättä aina huomaa kaikkea, joten optiona on mahdollista sopia asiantuntijamme tekemän kuvanlaadun tarkistuksen sovituin määrävälein. 

Kausihuolto

Määrävälein tehtävä kausihuolto asiakkaan tiloissa varmistaa, että esimerkiksi valvontakameroiden optiikat ja suojakuvut pysyvät puhtaina tuottaen laadukasta valvontakuvaa. 

Miten tehostat työtä ja parannat työturvallisuutta helposti?

Tiesitkö, että valvontakamerat voi valjastaa teollisuuden prosessien kehittämiseen ja työskentelyn tehostamiseen laitosalueilla? 

Tässä webinaarissa kerromme älykkäistä kameroista ja videoanalytiikasta, jotka tehokkaasti tekevät työtä, johon on aiemmin vaadittu ihmisen työpanosta ja päättelykyky. 

Katso webinaari heti!

Katso webinaari

Webinaari - älykäs prosessivalvonta 640x450

Haluatko keskustella asiantuntijamme kanssa?

ASIAKKAAMME KERTOVAT

vattenfall_logo-300x54
Olemme erittäin tyytyväisiä etävalvomosta käytettävään reaaliaikaiseen kameraratkaisuun, joka tehostaa prosessien valvontaa. Mobiilikäytössä kameravalvonta on ollut hyödyllinen muun muassa vesistön tarkkailussa.
Kunnossapitopäällikkö
Vattenfall Oy
Fortum_logo.svg
Uudistettu kameravalvontajärjestelmä on auttanut meitä parantamaan asiakastyytyväisyyttä. Loppuasiakkaalle tarjottava suora kuvayhteys tuotantoprosessiin lähettää myönteisen signaalin - pidämme lupauksemme ja olemme täysin läpinäkyviä.
Timo Kapulainen
Maintenance Supervisor, Fortum