Valvontakamerat

Valvontakamerat ammattikäyttöön

Laatua ja luotettavuutta

Olemme valinneet yhteistyökumppaneiksemme luotettavia valmistajia, joiden tuotteet on tarkoitettu vaativaan ammattimaiseen käyttöön.

Liiketoiminnan turvaajana valvontalaitteilta odotetaan pitkää elinkaarta ja teknistä suorituskykyä, joten edustamme Bosch, Axis ja Hikvision -valvontakameroita. Videoiden hallintajärjestelmänä suosittelemme skaalautuvaan yrityskäyttöön tarkoitettua Milestone XProtect -järjestelmää.

bosch-logo

Klikkaa ja katso lisää

Saksalainen monialayritys Bosch valmistaa laadukkaita ja innovatiivisia tuotteita myös yritysten, teollisuuden ja liikenteen käyttöön. 

Boschin tuotteet soveltuvat yritykselle, joka arvostaa valvontakameroissa laatua, monipuolista tuoteperhettä, tietoturvaa ja pitkää elinkaarta.

Hikvision-Logo.wine

Klikkaa ja katso lisää

Hikvision on kiinalainen turvallisuusalan laitevalmistaja, jolla on monipuolinen tuoteportfolio. Tuotteet soveltuvat erityisesti edullisempaa kameravalvontaratkaisua etsiville yrityksille ja taloyhtiöille.

axis

Klikkaa ja katso lisää

Axis Communications on ruotsalainen IP-valvontalaitteisiin, kameroihin, kulunvalvonta- ja audioratkaisuihin keskittynyt yritys. 

Axis panostaa kameroiden ohella tutkan ja kuulutusten hyödyntämiseen valvonnan tehostamiseksi. Axis hyödyntää myös kierrätysmateriaaleja tuotteissaan.

milestone systems

Klikkaa ja katso lisää

Milestone XProtect on videohallintajärjestelmä (Video management system VMS), joka on tarkoitettu monipuoliseen ammattikäyttöön. Järjestelmä on avoin ja se tukee useiden eri valmistajien turvalaitteita.

Tanskalainen Milestone Systems -yritys panostaa jatkuvaan tuotekehitykseen ja tietoturvaan.

 

Tutustu tästä edustamiimme valvontakameravalmistajiin

Yrityksemme tavoitteena on erinomainen asiakaskokemus.

Tästä syystä olemme kiinnittäneet erityistä huomiota myös laitevalmistajien laatuun ja toimintavarmuuteen.  

Valvontakameroissa on paljon samaa tekniikkaa, mutta eroavaisuuksia kuitenkin löytyy valmistajien tekemien ratkaisujen välillä. Kuvailemme tässä minkälaisia ominaispiirteitä kukin valmistaja tarjoaa.

Bosch

Saksalaisella insinööritaidolla ja tarkkuudella on oma arvostettu maineensa ja se varmasti näkyy myös valvontakameroiden ja muiden turvatuotteiden laadussa.

Bosch panostaa muun muassa videoanalytiikkaan, hyvään kuvanlaatuun,  tietoturvaan ja pitkään elinkaareen.

Yritys viestii aktiivisesti havaituista tietoturva-aukoista ja tuottaa ohjelmistopäivityksiä, joiden avulla valvontakameroiden elinkaari on mahdollisimman pitkä. 

Boschilla on useita tuoteperheitä erilaisiin käyttötarkoituksiin, aina lentokenttien ja liikenteen valvonnnasta teollisuuteen. Korkean laadun vuoksi laitteet ovat erityisesti vaativimpien asiakkaidemme suosiossa. Tutustu tästä Boschiin. 

Bosch

Axis Communications

Ruotsalaisella Axis Communicationsilla on myös monipuolinen tuoteportfolio, josta varmasti löytyy sopiva laite erilaisiin käyttökohteisiin. 

Perinteisten valvontakameroiden ohella Axis valmistaa myös modulaarisia kameroita, joilla pienikokoinen kamera on mahdollista rakentaa melkein minkä laitteen sisälle tahansa.

Toinen erikoisuus ovat puettavat kamerat, joita käytetään paljon esimerkiksi poliisin, vartijan tai pysäköinninvalvojan työssä.

Kolmas erityisalue ovat tutkat, jotka pystyvät havaitsemaan liikettä joissakin olosuhteissa kameraa paremmin. 

Axis Communications on NDAA-hyväksytty, joka on USA:n hallintoviranomaisten vaatima tietoturvahyväksyntä.
Tutustu tästä Axis Communicationsiin. 

Axis tutka

Hikvision

Tällä kiinalaisella valmistajalla löytyy kameravalvontalaitteita monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Erityisen suosittuja ne ovat toimitila-asiakkaillamme, jotka etsivät edullista hintatasoa ja toimivaa perusratkaisua.

Hikvisionin valtteihin kuuluu myös hyvä saatavuus, sillä yrityksellä on omia tehtaita eri puolilla maailmaa. Tutustu tästä Hikvisioniin.

 

hikvision-cc408-7-ip-camera-5mp-dome-ir-20m-4mm-fixed-ip67

Milestone XProtect

Valvontakamerat ja muut turvalaitteet tarvitsevat käyttöliittymän, jossa järjestelmää hallinnoidaan ja tallenteita katsellaan. Tanskalainen Milestone on ammattikäyttöön suunniteltu videohallintajärjestelmä, joka skaalautuu yrityksen tarpeen mukaan.

Järjestelmään voidaan liittää useiden eri valmistajien laitteita. Videoanalytiikan avulla järjestelmään voidaan lisätä valvontaa tehostavia toiminnallisuuksia.

Milestone Husky IVO -palvelimissa XProtect-järjestelmä on jo valmiiksi asennettuna, joka nopeuttaa käyttöönottoa.

Tutustu tästä Milestone XProtectiin.

milestone husky 300-300

Tilaa uutiskirje

Valvontakamera-uutiskirje ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Aiheet liittyvät kameravalvontajärjestelmien kehittämiseeen, lainsäädäntöön, videoanalytiikkaan, tuoteuutuuksiin jne.

Teletila-uutiskirje ilmestyy myös neljä kertaa vuodessa. Aiheet käsittelevät muun muassa kiinteistöjen sisäverkkoja, lainsäädäntöä, tietoturvaa ja lukitusta.

 

Palvelumme 

Yritysten tavoitteille suunniteltu

Valvontakamerat ja niiden kehittämiseen ja ylläpitoon liittyvät palvelut on suunniteltu niin, että asiakkaamme voivat keskittyä omaan liiketoimintaansa ja me hoidamme tekniset huolet asiakkaiden puolesta.

Sinun ei tarvitse tietää valvontakameroista mitään, me hoidamme kaiken puolestasi! 

Keskustelemme sujuvasti IT- ja turvallisuusosastojesi kanssa vaatimusmäärittelyistä.

Palvelumme sisältävät kaiken valvontakamerajärjestelmien suunnittelusta, asennukseen ja elinkaaritehtäviin. 

Tutustu tästä tarkemmin.

 

Emsec palvelut

Tutustu blogeihimme

4 min read

Onko kameravalvonnasta ilmoittava kyltti pakollinen?

Kyllä, valvonnasta ilmoittava kameravalvontakyltti pääsääntöisesti tarvitaan, jos kamera on oikea, toimiva laite ja...

4 min read

Mitkä asiat vaikuttavat valvontakameran kuvanlaatuun?

Me Emsecissä ajattelemme, että kuvan laatu valvontakäytössä on todella merkityksellinen asia. Jos jotain ikävää on...

1 min read

Miten valvontakamerakuvat tallennetaan?

Valvontakamerakuvien tallentamiseen on useita eri vaihtoehtoja, joista valita kuhunkin käyttötarkoitukseen sopivin. 

...

3 min read

Mitä tulee vaatia VMS-järjestelmältä?

VMS-lyhenne tulee sanoista Video management system, eli suomeksi videoiden hallintajärjestelmä. Järjestelmässä...

Kartoituskäynti pääkaupunkiseudulla