Milestone XProtect

Skaalautuva ja tietoturvallinen XProtect®-videohallintajärjestelmä

 

Pyydä tarjous

Valitse turvallinen ja luotettava VMS

Videohallintajärjestelmä VMS (Video management system) on välttämätön hankinta silloin, kun vaatimustaso organisaatiosi kameravalvonnalle nousee ammattimaiselle tasolle. Valvontakameravalmistajien hallintasovellukset tukevat yleensä vain valmistajan omia laitteita ja niiden ominaisuudet riittävät tyypillisesti hyvin pienimuotoiseen käyttötarpeeseen.

Vaativa ja ammattimainen kameravalvonta onnistuu mutkattomasti skaalautuvalla VMS-järjestelmällä, johon voi liittää useita toimipisteitä, eri valmistajien laitteita ja monipuolistaa valvontaa lisäämällä siihen uusia toiminnallisuuksia. Lisäksi sillä voi hallinnoida erilaisia käyttöoikeuksia ja hyödyntää videoanalytiikan työtä tehostavia ominaisuuksia.

VMS kannattaa valita huolella, jotta se varmasti on pitkäikäinen ja luotettava investointi yrityksellesi. Sen tulee muuntua yrityksesi tarpeiden muuttuessa, olla tietoturvallinen ja jatkuvasti kehittyvä. 

Milestone XProtect® VMS -järjestelmä taipuu kaikenlaisiin käyttötarkoituksiin ja yritysten tarpeisiin skaalautuvan lisenssimallinsa ansiosta.

Emsec on kansainvälisen Milestone Systems -yrityksen XProtect® VMS -järjestelmän sertifioitu Premier-tason kumppani, joka on heinäkuussa 2022 julkaistun kumppanuusohjelman parhain taso.

Meillä on koulutus ja sertifiointi Milestone XProtect® -tuotteisiin ja hallitsemme käyttöönoton asiakasprojekteissa yksinkertaisista erittäin vaativiin toteutuksiin.

 

 

premier-badge

 

MINKÄLAINEN MILESTONE XPROTECT ON?

turvallinen

Turvallinen

XProtect sisältää tietoturvaominaisuuksia, jotka turvaavat itse järjestelmän ja sen sisältämät tiedot sisäisiä ja ulkoisia uhkia vastaan.

skaalautuva

Skaalautuva

XProtect on hyvä valinta niin pienyritykselle, jolla on muutama paikallinen valvontakamera, kuin maailmanlaajuisesti toimivalle, tuhansia valvontakameroita yhdistävälle suuryritykselle.  

helppo käyttää

Helppo käyttää

XProtect on helppokäyttöinen tinkimättä edistyksellisistä ominaisuuksista. Käyttöliittymän voi mukauttaa yrityksen tarpeiden mukaan. Älykkäillä hakutoiminnoilla hälytykset, tapahtumat ja liikehavainnot löytyvät helposti.

muokattava

Muokattava

XProtect-asennus on kaikille uniikki, sillä se tukee yli 10 000 laitetta. Katso lista tuetuista laitteista täältä. 

Järjestelmä sisältää paljon toiminnallisuuksia, joilla laajennat ja tehostat käyttöä. Lisäsovelluksilla otat haltuun vielä lisää toiminnallisuuksia Milestone Marketplacelta.

luotettava

Luotettava

Keskeytymätön valvonta ja tallennus on tärkeää monille yrityksille, joilla kameravalvonta on keskeinen osa työskentelyä ja tuotantoprosessia. XProtect® on luotettava, koska siinä on oma tallennuspalvelin, failover-ominaisuus ja vakioturvallisuustehtävien automatisointi.

kehittyvä

Kehittyvä

Järjestelmän kehittäjä on tanskalainen Milestone Systems -yritys, jolla on yli 20 vuoden kokemus valvontaohjelmistojen kehittämisestä. Vakavarainen Milestone panostaa järjestelmän jatkuvaan kehittämiseen ja julkaisee ohjelmistopäivityksiä säännöllisesti. 

Kenelle Milestone XProtect® soveltuu?

XProtect® on on avoin, eli valmistajariippumaton, ammattimaiseen käyttöön tarkoitettu videoiden hallintajärjestelmä (VMS). Tämä tarkoittaa sitä, että voit lähes vapaasti valita minkä valvontakamera- tai turvalaitevalmistajan laitteita haluat integroida järjestelmääsi. 
Tarkista tuettujen laitteiden lista täältä.

Skaalautuvuuden ansiosta Milestone XProtect® VMS -alusta soveltuu aina muutaman valvontakameran tarvitsevasta pienyrityksestä jopa suuryritykselle, jolla on tarve liittää eri toimipaikkojen tuhannet valvontalaitteet yhteen keskitettyyn järjestelmään. 

Järjestelmää voi käyttää selaimella tai mobiiliappsilla, joten etäkäyttö onnistuu mistä vain.

XProtect® soveltuu mainiosti tietohallinnon ja turvapalvelujen työkaluksi, jolla on helppo ylläpitää keskitettyä valvontajärjestelmää ja hallinnoida käyttäjiä. Näin samat käyttäjät pystyvät valvomaan kaikkia toimipaikkoja yhdellä kameravalvontajärjestelmällä. Keskitetyllä kameravalvontajärjestelmällä ylläpito on kustannustehokasta.

 

 

Kenelle Milestone XProtect soveltuu
Lataa VMS pisteytystaulukko

XProtect skaalautuu pienestä globaaliin

Pieni yritys

XProtect Essential+ on maksuton perustason lisenssi pienelle yritykselle. Siihen voi liittää 8 kameraa tai laitetta yksittäisessä sijainnissa ja tallentamisen yhteen palvelimeen.

Emsec hoitaa puolestasi käyttöönoton valvontakamerapaketin oston yhteydessä Uudenmaan alueella.

PK-yritys

XProtect® Express+ mahdollistaa jopa 48 kameraa yksittäisessä sijainnissa.

XProtect® Professional+ soveltuu yritykselle, jolla on useita eri sijainteja ja suuri määrä kameroita.

 

 

Suuryritys

XProtect® Expert mahdollistaa useita sijainteja, rajoittamattoman määrän kameroita ja tukee Smart Wall -videoseinää. Fail over -toiminto takaa keskeytyksemättömän tallentamisen.

XProtect® Corporate soveltuu kriittisen tärkeille laitteistoille vaativissa ympäristöissä, kuten lentokentillä ja kaupungeissa.

Milestone Systems pähkinänkuoressa

+0

XProtect-asennusta globaalisti

+0

Tuettua laitetta

+0

Milestone Systems toimintavuodet

Katso Milestone XProtect® esittelyvideo

XProtect® VMS skaalautuu pienyrittäjän valvontatarpeista ammattimaisiin ja erittäin vaativiin ympäristöihin. Katso esittelyvideo, joka kiteyttää kahdessa minuutissa olennaiset asiat VMS-järjestelmästä.

 

Milestone XProtect® -lisenssien suositushinnat

Suositushinnastosta löydät lisenssitasojen keskeisimmät ominaisuudet ja hinnoittelumallin. Huomiothan, että isoissa projekteissa neuvottelemme yrityksellesi kilpailukykyisen hinnan Milestone-tuotteista, joten suositushinnastoa voi pitää lähinnä suuntaa-antavana. Emsecistä saat tarjouksen Milestone XProtect® -lisensseistä, asennuksesta ja ylläpidosta.

Milestone XProtect -hinnoittelumalli perustuu järjestelmän vaatimustasoon ja laitteiden määrään. Hinta muodostuu lisenssitasoittain kertamaksullisesta peruslisenssistä (Base license) ja laitelisenssistä (Device license), sekä vuosimaksullisesta ylläpitolisenssistä (Care plus). Käyttäjien määrä on aina rajoittamaton.

Edustamme myös ammattimaiseen käyttöön tarkoitettuja Bosch, Axis Communication ja Hikvisionin -valvontakameroita, joten XProtect® VMS -järjestelmän ohella saat meiltä kokonaisen kameravalvontajärjestelmän. Palvelujemme laskutusväli voidaan sopia yrityksellesi parhaiten soveltuvaksi 1, 3, 6 tai 12 kk välein. Meiltä saat myös leasing-rahoituksen.

XProtect Essential+ XProtect Express+ XProtect Professional+ XProtect Expert XProtect Corporate
Lisenssit (kertamaksullinen)
0 €
0
hinta per liitettävä laite
65 €
5,40 /laite/ 1. vuosi
+ 19 € peruslisenssi
hinta per liitettävä laite
159 €
13,25 /laite/1.vuosi
+ 499 € peruslisenssi
hinta per liitettävä laite
199 €
166,60
+ 1999 € peruslisenssi
hinta per liitettävä laite
269 €
210,25
+ 2523 € peruslisenssi
Laitteet
Laitteiden määrä
Max. IP-laitteet per tallentava palvelin
8
48
Rajoittamaton
Rajoittamaton
Rajoittamaton
Tallentavien palvelinten määrä
Tallentavat palvelimet
1
1
Keskitetty hallinta, useita palvelimia
Keskitetty hallinta, useita palvelimia
Keskitetty hallinta, useita palvelimia, jaetut sijainnit
Ylläpitolisenssi Care Plus
Vuosimaksullinen ylläpitolisenssi sisältää tietoturva- ja ohjelmistopäivitykset. Hinta per laite.
12 €/vuosi
29 €/vuosi
36 €/vuosi
50 €/vuosi
Ylläpitolisenssi Care Plus Base License
Vuosimaksullinen ylläpitomaksu peruslisensseille.
360 €/vuosi
455 €/vuosi
Käyttäjät
Käyttäjien määrä
Rajoittamaton
Rajoittamaton
Rajoittamaton
Rajoittamaton
Rajoittamaton
Keskitetty hallinta
Microsoft AD -yhteensopiva
Kaksivaiheinen tunnistaminen
Kaksivaiheinen tunnistaminen sähköpostilla tai tekstiviestillä.
Ohjelmisto
Mahdollisuus määritellä omia sääntöjä
Tukee metadataa
Mahdollistaa älykkään videoanalytiikan hyödyntämisen.
Sisäänrakennettu liikkeentunnistus ja automaattinen herkkyydensäätö
Kolmannen osapuolen sovellusten integrointi
Tukee videoanalytiikkaa
Tietoturvasertifioitu
Käyttöä helpottava karttapohja
Ääni
Yhdensuuntainen äänituki: reaaliaikainen ja tallennus
Kaksisuuntainen äänituki: reaaliaikainen ja tallennus
Äänitiedostojen soittaminen sääntöjen perusteella
Kaksisuuntainen AAC audio tuki
Äänikanavien maksimimäärä
8
48
Rajoittamaton
Rajoittamaton
Rajoittamaton
 

ja paljon muuta...

Milestone-järjestelmässä on valtava määrä ominaisuuksia, joista tässä listattu vain keskeisimmät. Jos haluat tutkia tarkemmin eri lisenssitasojen eroja, lataaa tästä avuksesi vertailutaulukko.

 

Lataa XProtect-vertailutaulukko

checklist-g9c7c51f7a_1920

Ota videoanalytiikka avuksesi ilman älykkäitä kameroita

Ennen kohteen etsiminen tallenteelta saattoi kestää tuntikausia, mutta Rapid REVIEW -lisäosan avulla teet kameratallenteestasi älykkään ja löydät muutamissa minuuteissa etsimäsi asiat.

Analytiikkatoiminnot tunnistavat kuvasta ihmisiä, ajoneuvoja, rekisterikilpiä, samakaltaisuuksia, värejä, kasvomaskeja, fyysistä etäisyyttä ja kuvaan määritellyn linjan ylityksiä. 

Nämä toiminnot nopeuttavat kohteen löytämistä ja työajan käyttö tehostuu merkittävästi! Katso oheinen videoesimerkki pakettiauton etsimisestä ja huomaa loppuosassa synopsis-toiminto, joka näyttää hakutulokset samalla ruudulla aikaleimoin varustettuna.

 

 

Milestone XProtect Rapid REVIEW Logo (Clear Blue)

 

 

Valitse tehokas Husky IVO-palvelin  

Jos haluat säästää asennus- ja käyttöönottoaikaa Milestone XProtect VMS -järjestelmässä, valitse hallintajärjestelmän alustaksi Milestonen oma Husky IVO -palvelin.  Husky IVO on rakennettu Dell Technologies -laitteistolle, joka on optimoitu nimenomaan VMS-järjestelmän käyttöön.

Käyttöönotto on nopeaa, sillä XProtect VMS -järjestelmä on jo valmiiksi ladattu palvelimelle. Riittää, että lisäät vain saamasi XProtect-lisenssikoodin ohjelmistoon ja palvelin on käyttövalmis!

Tutustu tästä Husky IVO -palvelimiin

Milestone husky 200-300

Sertifioidut Milestone-asiantuntijat apunasi

mcde_badge_2017

Milestone Certified Design Engineer

Milestone-järjestelmään perehtynyt suunnitteluinsinööri määrittelee valvonnan tarkoituksen, dokumentoi ja suunnittelee operaattorin toimintaa. Suunnittelija osaa valita laitteet, tuotteet, komponentit, verkkolaitteet ja tallennusjärjestelmät.

mcit_badge_2017

Milestone Certified Integration Technician

Milestone-sertifioitu integraatioteknikko asentaa ja määrittelee asetuksia melko vaativiin 100-500 kameran XProtect VMS -järjestelmiin.

mcie_badge_2017

Milestone Certified Integration Engineer

Milestone-sertifioitu integraatioinsinööri asentaa ja määrittelee asetuksia vaativiin 100 - 10 000 kameran XProtect VMS -järjestelmiin. Hän hallitsee mm. useiden palvelimien määrittelyt, muodostaa klustereita ja muita vaativia tehtäviä.

 

Varaa aika keskustelulle asiantuntijan kalenterista
Pyydä tarjous XProtect-järjestelmästä