Säästä Aikaa, Rahaa, Hermoja Emcare ylläpito

Huolehdimme ja valvomme järjestelmiesi teknisestä toimivuudesta

Emcare-ylläpitopalvelu

Liian usein kuulee kertomuksen, että valvontakamerat eivät ole tallentaneet juuri silloin, kun jotain on sattunut. Tallennin on saattanut olla viikkoja tai kuukausia vikaantuneena pölyisessä komerossa ilman, että kukaan on huomannut.

Emcare on palvelukokonaisuus, jossa huolehdimme asiakkaan tiloissa olevien järjestelmien teknisestä toimivuudesta. Palvelun avulla asiakkaamme voi keskittyä ydinliiketoimintaansa ja jättää tekniset huolet meidän hoidettavaksi. Emcare on ylläpitopalvelu, joka suunnitellaan asiakkaan tarpeen mukaisiksi eri moduuleista.

Emcare detect_small

 

EMCARE-YLLÄPITOPALVELUN MODUULIT

Service Desk

Service Desk -asiakaspalvelumme palvelee sopimusasiakkaitamme arkisin klo 8.00 - 16.00. Palvelunhallintaamme sisältyy sopimusasiakkaille myös itsepalveluportaali, jonka avulla voi hallinnoida omia palvelupyyntöjä.

UPKEEP - YLLÄPITO

Sertifioidut asiantuntijamme huolehtivat ja ylläpitävät kameravalvontajärjestelmän toimintakuntoa säännöllisesti. Ylläpitoon sisältyy muun muassa ohjelmistojen ja kriittisten päivitysten ajantasalla pito.

FIX - VIANHALLINTA

Laitevikojen etänä suoritettava vianrajaus ja -korjaus ja tarvittaessa eskalointi kenttähuoltoon paikanpäällä vaadittavaa viankorjausta varten. Vianhallintaan sisältyy sovittavat palvelutasot ja -vasteet (SLA).

Detect - Tekninen valvonta

Tekninen etävalvontamme valvoo reaaliajassa kohteissa olevien tietoverkkojen, tietoturvan ja järjestelmien teknistä toimivuutta ja kuntoa. Havaitut laiteviat eskaloidaan sovitun prosessin mukaisesti vianhallintaan.

Laitehallinta (asset management)

Oleellinen osa ylläpitoa on pitää ajantasalla järjestelmän eri komponenttien teknisiä tietoja ja huolehtia kokonaisuuden elinkaaresta.

Protection - Tietoturva

Valvontakamerat ovat yleinen tietomurtojen kohde. Kameravalvonta muodostaa kriittisen tietorekisterin. Myös yleinen EU-direktiivi (GDPR) velvoittaa yrityksiä ja yhteisöjä huolehtimaan tietoturvasta. 

3 HYVÄÄ SYYTÄ VALITA EMCARE-YLLÄPITOPALVELU

Valvomme

Tekninen valvomomme tarkkailee jatkuvasti ja reaaliajassa järjestelmien toimintakuntoa.

Säästät aikaa

Huolehdimme järjestelmien toimivuudesta, joten voit keskittyä aikasi arvoisiin asioihin.

Pysy ajan tasalla

Pidämme järjestelmäsi ja erityisesti sen tietoturvan ajan tasalla, jotta sinun ei tarvitse olla huolissasi niistä.

EMCARE-LISÄPALVELUT

Radar - tunnista tietoturva-aukot

Haavoittuvuuksien hallintaratkaisu, jonka avulla tunnistat ja korjaat uhkaavat haavoittuvuudet järjestelmissäsi. Pienennä kyberhyökkäysten riskiä ja varmista vaatimustenmukaisuus vahvistamalla sitä etukäteen.

Visuaalinen kuvatarkistus

Tekninen automaattivalvonta ei välttämättä aina huomaa kaikkea, joten optiona on mahdollista sopia asiantuntijamme tekemän kuvanlaadun tarkistuksen sovituin määrävälein. 

Kausihuolto

Määrävälein tehtävä kausihuolto asiakkaan tiloissa varmistaa, että esimerkiksi valvontakameroiden optiikat ja suojakuvut pysyvät puhtaina tuottaen laadukasta valvontakuvaa. 

Ota yhteyttä!

Sertifikaatit ja pätevyydet

 

premier-badge AT_sertifikaatti TU asiantuntijasertifikaatti (Turvaurakointi) Finnish Cyber Security Certificate Suomen vahvimmat_AA_Emsec_Oy FI ISO 9001 FI ISO 14001 Luotettava kumppani