Teletilojen valvonta

Tietoturvallinen kiinteistö huolehtii teletilasta

Teletilojen valvontapalvelu

Emsecin palvelusopimukseen liittyessäsi kiinteistösi saa varmasti ammattitaitoisen nimetyn verkonhoitajan, joka vastaa kokonaisuutena sisäverkon ja teletilan kunnon valvonnasta.

Asiakkaanamme isännöitsijän tai hallituksen jäsenten ei tarvitse pähkäillä miten viranomaisten suosituksia sisäverkosta sovelletaan kiinteistön ikään suhteutettuna.

teletilan valvonta

Palvelu sisältää:

 

1. Jakamotilan yleiskunnon tarkastuksen sovituin määrävälein: lukituksen ja jakamotilan kunto, jakotelineet, kytkentärimat, valaistus, pistorasiat ja kaapelointi.

2. Dokumentoinnin kiinteistön tietoliikenneverkosta: talokaapelit, talojakamot ja niiden koko, kiinteistöliittymät ja asennustila.

3. Tietoliikenneasiantuntijan kirjallinen arvio tietoliikenneverkosta. Dokumentaatio on erinomainen lähtökohta sisäverkon kunnostustarpeiden arvioimiseksi. 

4. Teletilan siistimisen valvontakäynnin yhteydessä. Pöly ja tietoliikennelaitteet sopivat huonosti yhteen, joten sen vuoksi ne on syytä puhdistaa määrävälein. Puhdistamme pölyt verkkolaiteista, jotta ne toimivat jatkossakin.  

 

Lisäksi 

  • Jatkuvan tuki- ja neuvontapalvelun tietoliikenneverkon ongelmatilanteissa.
  • Huolto- ja viankorjauspalvelun sopimushintaan koko sopimuskauden ajan.
 

Tee tästä palvelupyyntö 

Kun sisäverkon yhteydet tökkivät tai teletilassa on vikaa, saat kätevästi Emsecin asiantuntijan apuun jättämällä meille palvelutilauksen tästä. 

Tee tukipyyntö service deskiimme
 

Tee tästä tukipyyntö 

Kun sisäverkon yhteydet tökkivät tai teletilassa on vikaa, saat kätevästi Emsecin asiantuntijan apuun jättämällä meille tukipyynnön tästä. 

 

Tee tästä tukipyyntö


Uutta!


Lisäpalvelu sopimusasiakkaillemme

Teletilan asianmukainen lukitus ja kulkujärjestelyt helpottuvat, kun tilaat lisäpalveluna teletilaan KTL1e-lukituksen, joka on myös Traficomin suosittelema tapa lukita kiinteistön yhteiset teletilat.

Tutustu tästä

abloy_protec2_cliq

 

 

7 faktaa kiinteistöjen teletiloista

Teletilojen valvontapalvelumme numeroina

+0

Emsecin valvomaa kiinteistöä

0

Kaupungissa Suomessa

+0

Tehtyä valvontakäyntiä

Sertifikaatit ja pätevyydet

 

AT_sertifikaatti Finnish Cyber Security Certificate Milestone Platinum Partner Suomen vahvimmat_AA_Emsec_Oy FI ISO 9001 FI ISO 14001 Luotettava kumppani
Tietoliikenneverkkojen merkitys on 2020-luvulle tultaessa tullut entistä tärkeämmäksi. Haluamme, että meillä on osaava ja asiantunteva kumppani huolehtimassa verkkojen toimivuudesta. Hyvin toimivat tietoliikenneverkot edesauttavat laajakaista- ja digi-tv-palveluiden toimintaa kiinteistöissä, joka puolestaan lisää asukastyytyväisyyttä. Emsecin sopimuksessa on mukana 350 Bralevan isännöimää kiinteistöä Uudenmaan alueella.
Braleva_logo
Jari Nieminen, Liiketoimintajohtaja
Braleva Oy