Teletilojen valvonta

Tiesitkö, että sisäverkon tietoturvasta ja kunnosta huolehtiminen on kiinteistön omistajan lakisääteinen vastuu?

Kiinteistön teletila on hyvä tarkastaa määrävälein. Näin voidaan varmistaa, että korjausta vaativat asiat tulevat nopeasti tietoon ja kiinteistön sisäverkon määräystenmukaisuus toteutuu. Samalla kiinteistönomistaja saa tietoa sisäverkon jäljellä olevasta elinkaaresta.

 

Pyydä tarjous

Teletila vaatii asiantuntijan - toimiva sisäverkko on asukkaiden perusoikeus

Kiinteistöjen sisäverkon ja teletilan yleiskunnon kartoittaminen ja elinkaaren vaiheen määritteleminen on mahdoton tehtävä ilman alan koulutusta.

Teletilassa asioivat useiden eri operaattoreiden asentajat, mutta kokonaisvastuu kuuluu kiinteistön omistajalle.

Me varmistamme teletilan valvontapalvelussamme, että kiinteistön teletila vastaa viranomaisen antamaa sisäverkkomääräystä, ilmoitamme välitöntä korjausta vaativista puutteista valvontaraportissa ja siistimme tilan. 

Lisäksi raportista saa tietoa sisäverkon jäljellä olevasta elinkaaresta, jolloin saneeraustarve on helpompi huomioida kiinteistön lakisääteisessä pitkän tähtäimen korjaussuunnitelmassa.

Näin kiinteistön omistaja voi huokaista helpotuksesta, sillä teletilat ja sisäverkot ovat asiantuntijan katselmoimia ja niiden kunnosta on olemassa yksityiskohtainen dokumentaatio.

 

Katso video teletiloista ja palvelustamme

  • Mikä teletila oikeastaan on?
  • Kuka siitä vastaa? 
  • Minkälaisia asioita teletilan suhteen pitäisi ottaa huomioon?
  • Mitä Emsecin teletilan valvontapalvelu sisältää?

HubSpot Video

 

Teletilojen valvontapalvelu

Emsecin palvelusopimukseen liittyessäsi kiinteistösi saa varmasti ammattitaitoisen nimetyn verkonhoitajan, joka vastaa kokonaisuutena sisäverkon ja teletilan kunnon valvonnasta.

Asiakkaanamme isännöitsijän tai hallituksen jäsenten ei tarvitse pähkäillä miten viranomaisten suosituksia sisäverkosta sovelletaan kiinteistön ikään suhteutettuna.

teletilan valvonta

Palvelu sisältää:

 

1. Jakamotilan yleiskunnon tarkastuksen sovituin määrävälein: lukituksen ja jakamotilan kunto, jakotelineet, kytkentärimat, valaistus, pistorasiat ja kaapelointi.

2. Dokumentoinnin kiinteistön tietoliikenneverkosta: talokaapelit, talojakamot ja niiden koko, kiinteistöliittymät ja asennustila.

3. Tietoliikenneasiantuntijan kirjallinen arvio tietoliikenneverkosta. Dokumentaatio on erinomainen lähtökohta sisäverkon kunnostustarpeiden arvioimiseksi. 

4. Teletilan siistimisen valvontakäynnin yhteydessä. Pöly ja tietoliikennelaitteet sopivat huonosti yhteen, joten sen vuoksi ne on syytä puhdistaa määrävälein. Puhdistamme pölyt verkkolaiteista, jotta ne toimivat jatkossakin.  

 

Lisäksi 

  • Jatkuvan tuki- ja neuvontapalvelun tietoliikenneverkon ongelmatilanteissa.
  • Huolto- ja viankorjauspalvelun sopimushintaan koko sopimuskauden ajan.
 

Tee tästä palvelupyyntö 

Kun sisäverkon yhteydet tökkivät tai teletilassa on vikaa, saat kätevästi Emsecin asiantuntijan apuun jättämällä meille palvelutilauksen tästä. 

Tee tukipyyntö service deskiimme
 

Tee tästä tukipyyntö 

Kun sisäverkon yhteydet tökkivät tai teletilassa on vikaa, saat kätevästi Emsecin asiantuntijan apuun jättämällä meille tukipyynnön tästä. 

 

Tee tästä tukipyyntö


Uutta!


Lisäpalvelu sopimusasiakkaillemme

Teletilan asianmukainen lukitus ja kulkujärjestelyt helpottuvat, kun tilaat lisäpalveluna teletilaan KTL1e-lukituksen, joka on myös Traficomin suosittelema tapa lukita kiinteistön yhteiset teletilat.

Tutustu tästä

abloy_protec2_cliq

 

 

7 faktaa kiinteistöjen teletiloista

Teletilojen valvontapalvelumme numeroina

+0

Emsecin valvomaa kiinteistöä

0

Kaupungissa Suomessa

+0

Tehtyä valvontakäyntiä

 

Katso myös usein kysytyt kysymykset

Olemme koostaneet vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, jotka liittyvät teletilaan, sisäverkkoihin ja palvelumme sisältöön.

Tutustu tästä

Close-up of connected wires in socket at sever room

Lue myös sisäverkkoaiheisia blogejamme

1 min read

Mitä teletilan valvontaraportti kertoo?

Teknisen asiantuntijamme tekemä teletilan ja sisäverkon valvontaraportti sisältää paljon teknisiä tietoja ja...

3 min read

Kiinteä laajakaistayhteys pitää pintansa - huomio sisäverkon kuntoon

Teleoperaattori DNA:n Mikko Kannisto kannustaa kiinteistöjä noudattamaan sisäverkkomääräystä. Emsecin toimitus...

 

Pyydä tarjous teletilan valvontapalvelusta

Sertifikaatit ja pätevyydet

 

AT_sertifikaatti Finnish Cyber Security Certificate Milestone Platinum Partner Suomen vahvimmat_AA_Emsec_Oy FI ISO 9001 FI ISO 14001 Luotettava kumppani