Kameravalvonnan käyttökohteet

Kameravalvonta ja Emsecin ratkaisut soveltuvat monelle toimialalle. 

Emsecin osaamiseen luottavat niin isot, kuin pienetkin yritykset ja organisaatiot. Teemme kameravalvonnasta huoletonta laadukkaiden järjestelmiemme ja osaamisemme avulla. Löydät tältä sivulta tärkeimmät toimialakategoriamme. Jos et löydä omaa yritystäsi vastaavaa kuvausta, varaa soittoaika niin voimme kartoittaa teille sopivaa ratkaisua.

VALITSE KÄYTTÖKOHTEESI

Asiakkaamme kertovat

vattenfall_logo-768x137
Olemme erittäin tyytyväisiä etävalvomosta käytettävään reaaliaikaiseen kameraratkaisuun, joka tehostaa prosessien valvontaa. Mobiilikäytössä kameravalvonta on ollut hyödyllinen muun muassa vesistön tarkkailussa.
Kunnossapitopäällikkö
Vattenfall Oy
Fortum_logo_svg_-1024x242
Uudistettu järjestelmä on auttanut meitä parantamaan asiakastyytyväisyyttä. Loppuasiakkaalle tarjottava suora kuvayhteys tuotantoprosessiin lähettää myönteisen signaalin - pidämme lupauksemme ja olemme täysin läpinäkyviä.
Timo Kapulainen, Maintenance Supervisor
Fortum WS
webinaari: 7 askelta onnistuneeseen kameravalvonnan hankintaan

Haluatko keskustella lisää?

Varaa aika maksuttomaan ja sitoumuksettomaan esittelyyn. Käymme läpi yrityksesi nykytilanteen ja tarpeet, ja autamme sinua saavuttamaan tarpeesi, olkoon se saada aikaan laadukkaampaa valvontakuvaa, ketterämpää valvontaa etäkäytön ja mobiiliyhteyksien avulla tai tehostaa työtä videoanalytiikan avulla.

Varaa aika asiantuntijan kalenterista