Kameravalvonta

Valitse tietoturvallinen, ammattimainen ja pitkäikäinen ratkaisu

 

Varaa aika asiantuntijalle

Kameravalvonta on kokonaisuus

Emsec suunnittelee, toteuttaa ja ylläpitää kameravalvontajärjestelmiä ammattimaiseen käyttöön kiinteistöihin, teollisuuteen ja kriittiseen infraan.

Huolehdimme kameravalvonnan tallennus- ja etäkäyttöratkaisuista asiakkaan tarpeen mukaisesti ja valitsemme sopivat laitteet.

Edustamme Milestone VMS -järjestelmää, joka soveltuu erinomaisesti ammattikäyttöön skaalautuvuutensa ja monipuolisuutensa ansiosta.

Emsecin palvelusopimuksella voidaan taata kameravalvonnan toimivuus, jotta mahdollisiin vikatilanteisiin reagoidaan nopeasti ja laitekanta pysyy toimintakunnossa. Näin investointisi laadukkaaseen kameravalvontaan on ammattitaitoisissa käsissä ja videotallenteet löytyvät silloin kun niitä tarvitaan. 

Help desk palvelee yritystäsi arkisin klo 8 - 17.00.

 

PTX-valvontakamera

 

 

Reagoi heti - Älä huomenna!

Passiivinen kameravalvonta ei aina riitä ehkäisemään ei-toivottuja tekoja ja tapahtumia. Entä jos voisit kameravalvontatallenteen tutkimisen sijaan toimia proaktiivisesti?

Ennakointi ja ennaltaehkäisy kun on tehokkaampaa ja halvempaa, kuin vahinkojen korjaaminen.

Tule mukaan webinaariimme 1.6. klo 13.00 ja saat tietoa miten kameravalvontajärjestelmäsi voi palvella paremmin yrityksesi tavoitteita. 

Ilmoittaudu mukaan

LinkedIn mainos neliö

Asiakkaanamme olet turvassa

Aloitamme asiakkuuden aina keskustelemalla asiakkaan tarpeista. Meillä on jo yli 10 vuoden kokemus kameravalvontajärjestelmistä, joten tunnemme erittäin hyvin haastavat teollisuuden, toimitilojen ja liiketoimintaympäristöjen käyttökohteet, joihin voidaan toiminnan tehostamiseksi lisätä videoanalytiikkaa.

Varmistamme asiakkaiden tyytyväisyyden käyttämällä ainoastaan kestäviä ja laadukkaita yrityskäyttöön tarkoitettuja laitteita (Axis, Bosch ja Hikvision) ja videoiden hallintaohjelmistoja (Milestone XProtect), joiden toimintavarmuudesta, ohjelmistopäivityksistä, takuusta ja huollettavuudesta meillä on hyvä kokemus.

bosch-logo axis Hikvision-Logo.wine milestone systems
Kartoituskäynti pääkaupunkiseudulla
 

Käyttökohteet

Kriittinen infra

 

Lue lisää

Kriittistä infraa turvataan tehokkailla valvontakamerajärjestelmällä, jotta vaaratilanteilta vältytään mahdollisimman tehokkaasti.

Kamerajärjestelmään tyypillisesti liitetään myös lämpökameroita tai tutka, sekä hyödynnetään älykästä videoanalytiikkaa, joka voi laukaista muita toimenpiteitä tai laitteita.

Lue lisää

Laitosympäristöjä tyypillisesti turvataan ulkopuolisilta tunkeutujilta valvontakamerajärjestelmällä, mutta myös lisätään työntekijöiden työturvallisuutta. Kameroilla voidaan tarkkailla itse prosessia ja sen kriittisiä vaiheita, jotta kalliilta tuotannon keskeytyksiltä vältyttäisiin.

Kamerajärjestelmään tyypillisesti liitetään myös lämpökameroita ja analytiikkaa tai järjestelmä voi mahdollistaa laitoksen etäkäytön.

Lue lisää

Turvaamme toimitilojen kameravalvonnalla sujuvaa arkea lukuisissa yksityisen ja julkisen sektorin työpaikoissa, toimistoista oppilaitoksiin.  

Kameravalvonnan lisäksi videoanalytiikan avulla on mahdollista tehostaa toimitilojen käyttöä ja parantaa energiatehokkuutta

Lue lisää

Taloyhtiöt

 

Lue lisää

Kameravalvonnan asentaminen auttaa myös ennaltaehkäisemään ilkivaltaa ja murtautumisia asuinkiinteistöihin, koska kiinnijäämisen todennäköisyys videotallenteen vuoksi kasvaa huomattavasti.

Tapausten selvittely helpottuu, kun esimerkiksi isännöitsijä voi lähettää poliisille videotallenteen epäillystä tekijästä.

Valitettavasti emme tarjoa kameravalvontapalvelua yksityishenkilöille.

Lue lisää

Tutustu blogeihimme

3 min read

Johda kustannustehokkaasti usean toimipisteen valvontakamerajärjestelmää

Useassa eri toimipisteessä toimivat organisaatiot törmäävät nopeasti kysymykseen, miten kaikki kiinteistöihin ja...

13 min read

Kameravalvonta taloyhtiössä lainsäädännön näkökulmasta

Kun taloyhtiössä harkitaan valvontakameroiden hankkimista, on syytä perehtyä hieman lainsäädäntöön ennen kameroiden...

12 min read

Kameravalvonta työpaikalla lainsäädännön näkökulmasta

Kameravalvontaa työpaikalla voidaan tehdä vain perustellusta syystä ja työntekijöiden yksityisyyden suojaa...

2 min read

Tee kameratallenteestasi hakukone

Internetin käyttäjinä olemme tottuneet erilaisten hakujen tekemiseen tietokannoista. Reseptisivusto vastaa mitä...

Tutustu webinaareihimme

webinaari: 7 askelta onnistuneeseen kameravalvonnan hankintaan

Asiakkaitamme

Senaatti rudus Espoo logo Savon voima Aalto_University lotta-säätiö Vantaan-seurakunnat Partio

Haluatko lisätietoja?

Olemme täällä juuri sinua varten, joka etsit tietoa kameravalvonnasta ja mietit sopivaa ratkaisua omaan yritykseesi, organisaatioosi tai kiinteistöösi.

Varaa itsellesi sopiva aika kokeneen kameravalvonta-asiantuntijamme kalenterista. Kerro tarpeestasi ja asiantuntijamme sopii kanssasi joko puhelinsoiton tai etätapaamisen.

Tapaaminen on maksuton ja sitoumukseton.