Kameravalvonta

Valitse tietoturvallinen, ammattimainen ja pitkäikäinen ratkaisu

 

Varaa aika asiantuntijalle

Kameravalvonta on kokonaisuus

Suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme kameravalvontajärjestelmiä ammattimaiseen käyttöön kiinteistöihin, teollisuuteen ja kriittiseen infraan.

Huolehdimme kameravalvonnan tallennus- ja etäkäyttöratkaisuista asiakkaan tarpeen mukaisesti ja valitsemme sopivat laitteet.

Edustamme Milestone VMS -järjestelmää, joka soveltuu erinomaisesti ammattikäyttöön skaalautuvuutensa ja monipuolisuutensa ansiosta.

Emsecin palvelusopimuksella voidaan taata kameravalvonnan toimivuus, jotta mahdollisiin vikatilanteisiin reagoidaan nopeasti ja laitekanta pysyy toimintakunnossa. Näin investointisi laadukkaaseen kameravalvontaan on ammattitaitoisissa käsissä ja videotallenteet löytyvät silloin kun niitä tarvitaan. 

Help desk palvelee yritystäsi arkisin klo 8 - 17.00.

 

PTX-valvontakamera

 

Kartoituskäynti pääkaupunkiseudulla
 

Reagoi heti - Älä huomenna!

Passiivinen kameravalvonta ei aina riitä ehkäisemään ei-toivottuja tekoja ja tapahtumia. Entä jos voisit kameravalvontatallenteen tutkimisen sijaan toimia proaktiivisesti?

Ennakointi ja ennaltaehkäisy kun on tehokkaampaa ja halvempaa, kuin vahinkojen korjaaminen.

Tule mukaan webinaariimme 1.6. klo 13.00 ja saat tietoa miten kameravalvontajärjestelmäsi voi palvella paremmin yrityksesi tavoitteita. 

Ilmoittaudu mukaan

LinkedIn mainos neliö

Asiakkaanamme olet turvassa

Aloitamme asiakkuuden aina keskustelemalla asiakkaan tarpeista. Meillä on jo yli 10 vuoden kokemus kameravalvontajärjestelmistä, joten tunnemme erittäin hyvin haastavat teollisuuden, toimitilojen ja liiketoimintaympäristöjen käyttökohteet, joihin voidaan toiminnan tehostamiseksi lisätä videoanalytiikkaa.

Varmistamme asiakkaiden tyytyväisyyden käyttämällä ainoastaan kestäviä ja laadukkaita yrityskäyttöön tarkoitettuja laitteita (Axis, Bosch ja Hikvision) ja videoiden hallintaohjelmistoja (Milestone XProtect), joiden toimintavarmuudesta, ohjelmistopäivityksistä, takuusta ja huollettavuudesta meillä on hyvä kokemus.

bosch-logo axis Hikvision-Logo.wine milestone systems
 

Mitä kameravalvonnan hankinnassa tulisi ottaa huomioon?

Jos kameravalvonta on sinulle uutta, asiantuntijamme kokosi avuksesi tärkeimmät asiat oppaaseen, joka on luettavissasi milloin vain täältä. 

 

opas-kameravalvonnan-hankintavinkit
 

Usein kysytyt kysymykset -osio vastaa asiakkaiden kysymyksiin

Kameravalvonta voi tuntua monimutkaiselta. Autamme asiakkaitamme ymmärtämään olennaisimmat asiat kameravalvonnasta, jotta valittu kokoonpano palvelisi mahdollisimman hyvin käyttötarkoitusta. Tutustu UKK-osioomme!

Tutustu vastauksiin

 

Käyttökohteet

Kriittinen infra

 

Lue lisää

Kriittistä infraa turvataan tehokkailla valvontakamerajärjestelmällä, jotta vaaratilanteilta vältytään mahdollisimman tehokkaasti.

Kamerajärjestelmään tyypillisesti liitetään myös lämpökameroita tai tutka, sekä hyödynnetään älykästä videoanalytiikkaa, joka voi laukaista muita toimenpiteitä tai laitteita.

Lue lisää

Laitosympäristöjä tyypillisesti turvataan ulkopuolisilta tunkeutujilta valvontakamerajärjestelmällä, mutta myös lisätään työntekijöiden työturvallisuutta. Kameroilla voidaan tarkkailla itse prosessia ja sen kriittisiä vaiheita, jotta kalliilta tuotannon keskeytyksiltä vältyttäisiin.

Kamerajärjestelmään tyypillisesti liitetään myös lämpökameroita ja analytiikkaa tai järjestelmä voi mahdollistaa laitoksen etäkäytön.

Lue lisää

Turvaamme toimitilojen kameravalvonnalla sujuvaa arkea lukuisissa yksityisen ja julkisen sektorin työpaikoissa, toimistoista oppilaitoksiin.  

Kameravalvonnan lisäksi videoanalytiikan avulla on mahdollista tehostaa toimitilojen käyttöä ja parantaa energiatehokkuutta

Lue lisää

Taloyhtiöt

 

Lue lisää

Kameravalvonnan asentaminen auttaa myös ennaltaehkäisemään ilkivaltaa ja murtautumisia asuinkiinteistöihin, koska kiinnijäämisen todennäköisyys videotallenteen vuoksi kasvaa huomattavasti.

Tapausten selvittely helpottuu, kun esimerkiksi isännöitsijä voi lähettää poliisille videotallenteen epäillystä tekijästä.

Valitettavasti emme tarjoa kameravalvontapalvelua yksityishenkilöille.

Lue lisää

Tutustu blogeihimme

4 min read

Onko kameravalvonnasta ilmoittava kyltti pakollinen?

Kyllä, valvonnasta ilmoittava kameravalvontakyltti pääsääntöisesti tarvitaan, jos kamera on oikea, toimiva laite ja...

4 min read

Mitkä asiat vaikuttavat valvontakameran kuvanlaatuun?

Me Emsecissä ajattelemme, että kuvan laatu valvontakäytössä on todella merkityksellinen asia. Jos jotain ikävää on...

1 min read

Miten valvontakamerakuvat tallennetaan?

Valvontakamerakuvien tallentamiseen on useita eri vaihtoehtoja, joista valita kuhunkin käyttötarkoitukseen sopivin. 

...

3 min read

Mitä tulee vaatia VMS-järjestelmältä?

VMS-lyhenne tulee sanoista Video management system, eli suomeksi videoiden hallintajärjestelmä. Järjestelmässä...

Tutustu webinaareihimme

webinaari: 7 askelta onnistuneeseen kameravalvonnan hankintaan

Asiakkaitamme

Senaatti rudus Espoo logo Savon voima Aalto_University lotta-säätiö Vantaan-seurakunnat Partio

Haluatko lisätietoja?

Olemme täällä juuri sinua varten, joka etsit tietoa kameravalvonnasta ja mietit sopivaa ratkaisua omaan yritykseesi, organisaatioosi tai kiinteistöösi.

Varaa itsellesi sopiva aika kokeneen kameravalvonta-asiantuntijamme kalenterista. Kerro tarpeestasi ja asiantuntijamme sopii kanssasi joko puhelinsoiton tai etätapaamisen.

Tapaaminen on maksuton ja sitoumukseton.