Kameravalvonta

Ammattimainen ja pitkäikäinen ratkaisu

Kameravalvonta on kokonaisuus

Kameravalvonnan kokonaisuus muodostuu valvontakameroista, kaapeloinneista, videon tallennuksesta ja kameravalvontaohjelmistosta (VMS), jotka valitaan aina asiakkaalle tarkoituksenmukaisiksi. Edustamme Milestone VMS -järjestelmää, joka soveltuu erinomaisesti ammattikäyttöön skaalautuvuutensta ja monipuolisuutensa ansiosta.

Emsecin palvelusopimuksella voidaan taata kamerajärjestelmän toimivuus, jotta mahdollisiin vikatilanteisiin reagoidaan nopeasti ja laitekanta pysyy toimintakunnossa. Näin investointisi laadukkaaseen kameravalvontaan on ammattitaitoisissa käsissä ja videotallenteet löytyvät silloin kun niitä tarvitaan.

Asiantuntijamme laativat oppaan, joka sisältää arvokkaita vinkkejä kameravalvonnan hankintaan. Nämä asiat huomioimalla saat aikaan kustannustehokkaan järjestelmän ja osaat kysyä oikeita asioita palvelun tarjoajalta.


>> Tutustu kameravalvonnan hankintavinkkeihin tästä

PTZ-camera_small

 

Tilaa maksuton kameravalvonta kartoitus

 

Käyttökohteet

Kameravalvonnan asentaminen auttaa myös ennaltaehkäisemään ilkivaltaa ja murtautumisia asuinkiinteistöihin, koska kiinnijäämisen todennäköisyys videotallenteen vuoksi kasvaa huomattavasti.

Tapausten selvittely helpottuu, kun esimerkiksi isännöitsijä voi lähettää poliisille videotallenteen epäillystä tekijästä.

Valitettavasti emme tarjoa kameravalvontapalvelua yksityishenkilöille.

Lue lisää

Turvaamme toimitilojen kameravalvonnalla sujuvaa arkea lukuisissa yksityisen ja julkisen sektorin työpaikoissa, toimistoista oppilaitoksiin.  

Kameravalvonnan lisäksi videoanalytiikan avulla on mahdollista tehostaa toimitilojen käyttöä ja parantaa energiatehokkuutta

Lue lisää

Laitosympäristöjä tyypillisesti turvataan ulkopuolisilta tunkeutujilta valvontakamerajärjestelmällä, mutta myös lisätään työntekijöiden työturvallisuutta. Kameroilla voidaan tarkkailla itse prosessia ja sen kriittisiä vaiheita, jotta kalliilta tuotannon keskeytyksiltä vältyttäisiin.

Kamerajärjestelmään tyypillisesti liitetään myös lämpökameroita ja analytiikkaa tai järjestelmä voi mahdollistaa laitoksen etäkäytön.

Lue lisää

Asiakkaanamme olet turvassa

Aloitamme asiakkuuden aina keskustelemalla asiakkaan tarpeista. Meillä on jo yli 10 vuoden kokemus kameravalvontajärjestelmistä, joten tunnemme erittäin hyvin sekä tyypilliset asuinkiinteistöjen, että haastavat teollisuuden, toimitilojen ja liiketoimintaympäristöjen käyttökohteet.

Varmistamme asiakkaiden tyytyväisyyden käyttämällä ainoastaan kestäviä ja laadukkaita ammattikäyttöön tarkoitettuja laitteita ja ohjelmistoja, joiden toimintavarmuudesta, ohjelmistopäivityksistä, takuusta ja huollettavuudesta meillä on hyvä kokemus.

webinaari: 7 askelta onnistuneeseen kameravalvonnan hankintaan

Haluatko lisätietoja?

Olemme täällä juuri sinua varten, joka etsit tietoa kameravalvonnasta ja mietit sopivaa ratkaisua omaan yritykseesi, organisaatioosi tai kiinteistöösi.

Varaa itsellesi sopiva aika kokeneen kameravalvonta-asiantuntijamme kalenterista. Kerro tarpeestasi ja asiantuntijamme sopii kanssasi joko puhelinsoiton tai etätapaamisen.

Tapaaminen on maksuton ja sitoumukseton.