Kameravalvonta

Ammattimainen ja pitkäikäinen ratkaisu

Asiakkaanamme olet turvassa

Aloitamme asiakkuuden aina keskustelemalla asiakkaan tarpeista. Meillä on jo yli 10 vuoden kokemus kameravalvontajärjestelmistä, joten tunnemme erittäin hyvin sekä tyypilliset asuinkiinteistöjen, että haastavat teollisuuden, toimitilojen ja liiketoimintaympäristöjen käyttökohteet.

Varmistamme asiakkaiden tyytyväisyyden käyttämällä ainoastaan kestäviä ja laadukkaita ammattikäyttöön tarkoitettuja laitteita ja ohjelmistoja, joiden toimintavarmuudesta, ohjelmistopäivityksistä, takuusta ja huollettavuudesta meillä on hyvä kokemus.

Kameravalvonta on kokonaisuus

Kameravalvonnan kokonaisuus muodostuu valvontakameroista, kaapeloinneista, videon tallennuksesta ja kameravalvontaohjelmistosta (VMS), jotka valitaan aina asiakkaalle tarkoituksenmukaisiksi. Erityisesti meillä pimeiden vuodenaikojen Pohjolassa oikein valituilla komponenteilla on suuri merkitys. 

Emsecin palvelusopimuksella voidaan taata kamerajärjestelmän toimivuus, jotta mahdollisiin vikatilanteisiin reagoidaan nopeasti ja laitekanta pysyy toimintakunnossa. Näin investointisi laadukkaisiin kameravalvontajärjestelmiin on ammattitaitoisissa käsissä ja videotallenteet löytyvät silloin kun niitä tarvitaan.

PTZ-camera_small

 

Tilaa maksuton kameravalvonta kartoitus

Cameras_on_the_wall

Valvontakamerat

Edustamme laadukkaita tuotemerkkejä, joiden valikoimasta löytyy varmasti sopiva ratkaisu erilaisiin käyttötarkoituksiin. Toimimme kumppanina Axis Communicationin, Boschin ja Hikvisionin kanssa.

pilvipalvelu

Pilvipalvelu

Kun videokuva tallennetaan pilvipalveluun, kriittiset tiedot ovat aina tallessa ja helposti käytettävissä mistä tahansa. Pilvipalvelu on hyvin skaalautuva ratkaisu. Se sopii täydellisesti niin taloyhtiön turvallisuuden parantamiseen, kuin ison teollisuusympäristön prosessi- ja aluevalvontatarpeisiin.

 

Käyttökohteet

Kameravalvonnan asentaminen auttaa myös ennaltaehkäisemään ilkivaltaa ja murtautumisia asuinkiinteistöihin, koska kiinnijäämisen todennäköisyys videotallenteen vuoksi kasvaa huomattavasti.

Tapausten selvittely helpottuu, kun esimerkiksi isännöitsijä voi lähettää poliisille videotallenteen epäillystä tekijästä.

Valitettavasti emme tarjoa kameravalvontapalvelua yksityishenkilöille.

Lue lisää

Turvaamme toimitilojen kameravalvonnalla sujuvaa arkea lukuisissa yksityisen ja julkisen sektorin työpaikoissa, toimistoista oppilaitoksiin.  

Kameravalvonnan lisäksi videoanalytiikan avulla on mahdollista tehostaa toimitilojen käyttöä ja parantaa energiatehokkuutta

Lue lisää

Laitosympäristöjä tyypillisesti turvataan ulkopuolisilta tunkeutujilta valvontakamerajärjestelmällä, mutta myös lisätään työntekijöiden työturvallisuutta. Kameroilla voidaan tarkkailla itse prosessia ja sen kriittisiä vaiheita, jotta kalliilta tuotannon keskeytyksiltä vältyttäisiin.

Kamerajärjestelmään tyypillisesti liitetään myös lämpökameroita ja analytiikkaa tai järjestelmä voi mahdollistaa laitoksen etäkäytön.

Lue lisää

Haluatko lisätietoja?

Varaa itsellesi sopiva aika asiantuntijamme kalenterista. Kerro tarpeestasi ja asiantuntijamme sopii kanssasi joko puhelinsoiton tai etätapaamisen.

Tapaaminen on maksuton ja sitoumukseton.