Webinaari:

Onko kameravalvonta tietoturvan sokea piste?

 

Oletko tullut ajatelleeksi, että huolimattomasti asennettu kameravalvontajärjestelmä voi tarjota hakkerille helpon reitin IT-järjestelmiisi ja uhata tietosuojaa sekä yrityssalaisuuksiasi? 

 

Valitettavasti kyberhyökkäykset tietojärjestelmiin ovat jo jonkin aikaa olleet osa arkeamme ja niistä saamme kuulla uutisissa jatkuvasti. Parempi siis varautua asiaan etukäteen. Tietoturvauhkiin kannattaa suhtautua vakavasti, sillä pahimmillaan ne voivat estää yrityksen normaalin toiminnan pitkäksi aikaa.

Webinaarissamme keskustellaan yritysten ja organisaatioiden tietoturvasta kameravalvonnan näkökulmasta. Asiantuntijamme kertovat:

✔️ minkälaiset asiat ja tilanteet valvontakameroissa voivat vaarantaa yrityksen tietoturvan ja 

✔️ vinkkejä kuinka tietoturvallinen kameravalvontajärjestelmä rakennetaan.

✔️ Lisäksi vastaamme asiakkaiden lähettämiin kysymyksiin kameravalvonnan tietoturvasta.

 

PS. Webinaarin osallistujat saavat ladata maksuttoman tarkistuslistan, jonka avulla voi rakentaa tietoturvallisen valvontakamerajärjestelmän ja tarkistaa olemassaolevan järjestelmän tasoa. 📝

 

 

Ole kaukaa viisas, laita tietoturva-asiat kuntoon myös valvontakameroiden osalta. Tämän webinaarin jälkeen tiedät mihin kannattaa kiinnittää huomiota!

 

 

Webinaarissa aiheeseen alustavat Bosch Security and Safetyn Jarkko Tyrväinen ja Emsecin Ari Lankinen. 

⭐Lisäksi Esa Valo Bosch Security and Safety:stä tarjoaa erittäin kattavan tietopaketin tietoturvallisen kameravalvontajärjestelmän rakentamisesta. ⭐Webinaarissa keskustellaan erityisesti tietohallinnon tehtäväkenttään kuuluvista valvontakameroiden ja muun IT-järjestelmän rajapinnoista sekä tilojen fyysistä turvallisuutta sekä yritysturvallisuutta koskevista aiheista. 

 

Aiheina muun muassa:

  • Laitteiden fyysinen haavoittuvuus
  • Kuvan ja tallenteen hakkerointi
  • Valvontajärjestelmän ja muun IT-järjestelmän rajapinnat
  • Käyttäjät ja sidosryhmät
  • Yleinen tietoturvan taso ja tavoitteet
  • Dokumentointi ja ylläpito
  • VMS-järjestelmän rooli


camera2_small

Ilmoittaudu tästä

Webinaaritallenne: Onko kameravalvonta tietoturvan sokea piste?


Webinaarin asiantuntijat

jarkko tyrvainen

Jarkko Tyrväinen, Bosch Security and Safety

Key Account Manager

Jarkko tuntee kameravalvontajärjestelmät kuin omat taskunsa. Kysy rohkeasti mitä vaan!

Ari Lankinen

Ari Lankinen, Emsec Oy

Key Account Manager

Ari on Emsecin asiantuntija, jolla on pitkä kokemus videovalvontajärjestelmistä, videoanalytiikasta ja turvatekniikasta eri teollisuudenaloilla.


Bosch pähkinänkuoressa

Bosch valmistaa kodintekniikan lisäksi myös innovatiivisia tuotteita yritysten, teollisuuden ja liikenteen käyttöön. Turvatekniikan alalla Boschin tuotevalikoimaan kuuluvat kameravalvonta-, rikos- ja paloilmoitinjärjestelmät, kulunvalvonta- sekä ääniohjatut evakuointijärjestelmät.

Bosch on saksalainen monialayritys, jonka perusti Robert Bosch 1886. Yritykesssä työskentelee yli 400 000 henkilöä globaalisti. Liikevaihto on 78,7 mrd EUR. Bosch on toiminut Suomessa jo vuodesta 1911.

 

bosch-logo

Emsec pähkinänkuoressa

Emsec on videovalvontaan ja -analytiikkaan keskittynyt turva-alan yritys, jolla on asiakkuuksia eri toimialoilta kiinteistöistä teollisuuteen ja kriittiseen infraan.

Erityisosaamistamme ovat kameravalvonta- ja videoanalytiikkaratkaisut ja erityisesti verkotetut ja pilvipalvelua hyödyntävät ratkaisut, joissa olemme Pohjolan parhaita osaajia ja edelläkävijöitä. 

Sloganillamme Äly kuvan takana kuvailemme kehityksen suuntaa kameravalvonnassa. Valvontakamerat hyödyntävät jo nyt tekoälyä ja pystyvät ottamaan haltuun itsenäisiä valvontatehtäviä, joihin aiemmin vaadittiin ihmisen havainnointi- ja päätöksentekokykyä.  Valvontakamerat toimivat osana turvallisuusjärjestelmiä, joissa hyödynnetään useita sensoreita. 

Älykkäät ratkaisut tuottavat fyysisestä toimintaympäristöstä merkityksellistä ja hyödyllistä Business Intelligence (BI) -tietoa.

Ratkaisumme ovat: Kameravalvonta + Pilvipalvelu + Business Intelligence, jotka muodostavat yhdessä Älyn kuvan takana!

Emsec_funktio_RGB_black

 

 

 

Emsec_logo_slogan_RGB_black-green