VMS-järjestelmien vertailutaulukko  

Lataa maksuton excel-taulukko, jonka avulla vertailet helposti erilaisia videoiden hallintajärjestelmiä

 

Lataa taulukko tästä

Vertailutaulukko auttaa löytämään olennaiset asiat

Kaikissa videoiden hallintajärjestelmissä on omat hyvät ja huonot puolensa. Kun olet valitsemassa yrityksellesi turvallisuuskriittistä järjestelmää vuosiksi eteenpäin, on syytä vertailla järjestelmien ominaisuuksia sekä käytettävyyden että turvallisuuden näkökulmista. 

Voit esimerkiksi käyttää taulukkoa niin, että pyydät jälleenmyyjältä vastauksia ja esittelyjä kaikkiin taulukossa mainittuihin asioihin ja sen lisäksi täydennä vielä listaa omalle yrityksellesi tärkeillä aiheilla.

AdobeStock_114496708

Mitkä asiat vaikuttavat VMS-järjestelmän hankintaan?

Videoiden hallintajärjestelmä on investointi turvallisuuteen, mutta samalla myös avain työn tehostamiseen, koska hyvällä järjestelmällä henkilöstösi pystyy käyttämään työaikansa tehokkaammin.

Tästä syystä järjestelmän hinta ei ole ainoa vaakakupissa painava asia, vaan kannattaa myös arvioida mitä sellaisia asioita VMS mahdollistaa, joilla on rahallista merkitystä.

Esimerkiksi jos kameravalvontaa voidaan tehdä tehokkaammin ja tarkemmin, etänä ja mobiiliappsia hyödyntäen tarkoittaa mahdollisesti sitä, että valvontatehtävää voidaan tehdä paikkariippumattomasti. 

Toisaalta automaattisten toimintojen ja hälytysten avulla mikään ei jää huomaamatta, vaan kamerat voivat tehdä valvontatyötä ihmisten puolesta.

 

 

VMS-järjestelmien teknisten tietojen selailu on työlästä

- Tämän vertailutaulukon avulla pisteytät helposti käytettävyyteen ja työn tehostamiseen liittyvät asiat

 

Portrait of a handsome businessman sitting at the table and reading papers over dark background

checklist-g6a0835a01_1920

 

Ota taulukko käyttöön

Täytä lomake ja lähetämme vertailutaulukon sähköpostiisi