Reagoi heti - Älä huomenna! Lisää älyä, Lisää reaktiokykyä, Ennaltaehkäise ei-toivottuja tapahtumia

Webinaari tuotannon ja valvonnan tehostamisesta

 

 

Miksi tyytyä katsomaan tallennetta, jos voit estää ei-toivotut tapahtumat?

 

Lisää kameravalvontajärjestelmän kykyä havaita ja reagoida. 

 

Onnettomuudet, varkaudet ja ilkivalta saattavat maksaa yrityksille tuhansia euroja vuositasolla. Mieliharmin lisäksi tapausten selvittely vie työaikaa varsinaisista päätehtävistä. Työterveyslaitoksen tutkimuksen mukaan esimerkiksi työtapaturma maksaa yritykselle keskimäärin noin 6000 EUR. 

Mitä jos lakkaisit soimaamasta huonoa tuuria, ja pohtisit sen sijaan voiko ikäviä tapahtumia ennaltaehkäistä? 

Webinaarissamme keskustellaan käytännön esimerkkien kautta passiivisen kameravalvontajärjestelmän kehittämisestä proaktiiviseksi, joka entistä paremmin palvee yrityksen/organisaation tavoitteita.

Webinaarissa asiantuntijoina keskustelevat ja asiakkaiden kysymyksiin vastaavat Axis Communicationsin Jouni Virta ja Emsecin Ari Lankinen.

Webinaarissa keskustellaan teollisuuden ja laitosympäristöjen erityispiirteistä, sekä niihin liittyvistä kehittämisvinkeistä case-esimerkein:

  • Hankalat sääolosuhteet, laaja valvottava ulkoalue
  • Raja-aidan tehokas valvonta
  • Työturvallisuus, työtapaturmien ehkäisy
  • Ajoneuvojen ylinopeuden valvonta ja automaattinen rekisterikilpien lukeminen
  • Usean toimipisteen valvonta
  • Miehittämättömän kohteen etävalvonta
  • Äänien tunnistaminen
  • Laitteiden ylikuumeneminen
  • EU:n tietosuoja-asetus GDPR:n soveltaminen laitosalueella

 

Sano varkaalle seis!

Säästät rahaa, työaikaa ja hermojasi. 

 


PS. Esittelemämme esimerkit ovat pääosin sovellettavissa monenlaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin myös muilla toimialoilla. 

 

Katso ote webinaarin annista

Webinaarissa annetaan käytännön esimerkkien avulla vinkkejä valvonnan tehostamisesta ja ongelmakohtiin puuttumisesta. Tässä Axiksen Jouni Virta kertoo miten kuvanlaatua voidaan parantaa.

HubSpot Video

 


Katso webinaaritallenne heti!

teollisuus

Miksi pyydämme yhteystietojasi?

Voit esittää meille kysymyksiä webinaarin aikana aivan kuten live-webinaarissakin. Tarvitsemme siis sähköpostiosoitteesi, jotta voimme vastata sinulle. 👍


Webinaarin asiantuntijat

jouni virta axis

Jouni Virta, Axis Communications

Key Account Manager

Jounilta voit kysyä melkein mitä tahansa sensoreista, kuten IP kameroista, tutkista, audiolaitteista, ohjelmistoista ja videoanalytiikasta.

Ari Lankinen

Ari Lankinen, Emsec Oy

Key Account Manager

Ari on Emsecin asiantuntija, jolla on pitkä kokemus videovalvontajärjestelmistä, videoanalytiikasta ja turvatekniikasta eri teollisuudenaloilla.


Axis Communications pähkinänkuoressa

Axis valmistaa laadukkaita IP-valvontalaitteita, kameroita, pääsynhallinta- ja audioratkaisuja, joiden avulla yritykset voivat suojata prosessejaan ja henkilöstöään. Samaan aikaan työn tuottavuus ja informaation saatavuus paranevat.

Axis on perustettu Ruotsissa 1984 ja se työllistää 3800 henkilöä globaalisti. Liikevaihto on 1,1 mrd EUR.

 

axis

Emsec pähkinänkuoressa

Emsec on videovalvontaan ja -analytiikkaan keskittynyt turva-alan yritys, jolla on asiakkuuksia eri toimialoilta kiinteistöistä teollisuuteen ja kriittiseen infraan.

Erityisosaamistamme ovat kameravalvonta- ja videoanalytiikkaratkaisut ja erityisesti verkotetut ja pilvipalvelua hyödyntävät ratkaisut, joissa olemme Pohjolan parhaita osaajia ja edelläkävijöitä. 

Sloganillamme Äly kuvan takana kuvailemme kehityksen suuntaa kameravalvonnassa. Valvontakamerat hyödyntävät jo nyt tekoälyä ja pystyvät ottamaan haltuun itsenäisiä valvontatehtäviä, joihin aiemmin vaadittiin ihmisen havainnointi- ja päätöksentekokykyä.  Valvontakamerat toimivat osana turvallisuusjärjestelmiä, joissa hyödynnetään useita sensoreita. 

Älykkäät ratkaisut tuottavat fyysisestä toimintaympäristöstä merkityksellistä ja hyödyllistä Business Intelligence (BI) -tietoa.

Ratkaisumme ovat: Kameravalvonta + Pilvipalvelu + Business Intelligence, jotka muodostavat yhdessä Älyn kuvan takana!

Emsec_funktio_RGB_black

 

 

 

Emsec_logo_slogan_RGB_black-green